Over BesteRecensies.com

BesteRecensies.com analyseert de beste online brokers op de Nederlandse markt. De site werd opgericht in 2019.

Het doel van BesteRecensies.com is nagaan hoe betrouwbaar en veilig online brokers zijn. We willen veel informatie op een zo gemakkelijk mogelijke manier aan de lezer presenteren. Dit varieert van licenties en klantenservice tot aanbod en veiligheidsmaatregelen, etc. We testen wat de verschillende brokers te bieden hebben.

Onze schrijvers

Bart
Content editor Dutch
Linkedin
32
Reviews
2
Guides
10
Jaren
iGaming
Expert
Jolien Follens
Editor
Linkedin
39
Reviews
27
Guides
6
Jaren
Trading
Expert
Luuk Wouda
Editor
Linkedin
22
Reviews
30
Guides
8
Jaren
iGaming& Trading
Expert

Waar bevinden we ons?

KaFe Rocks Ltd,
Emms Lodge,
Nr. 3 Triq il-Qasab,
Mensija,
St.Julian’s
SGN1719
Malta

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom u op ons kunt vertrouwen

De analyses en beoordelingen van de online brokers worden uitgevoerd door experts die al lange tijd actief zijn in de financiële wereld. We dragen objectiviteit hoog in het vaandel. Daarom analyseren we niet alleen uitgebreid wat de brokers te bieden hebben, maar nemen we ook de details onder de loep. We gaan na hoe goed en betrouwbaar een online broker echt is.

Samen vinden we de beste online brokers!

We nemen vragen en suggesties heel serieus. Als u een slechte ervaring heeft gehad met een online broker, neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw mening te delen over een bepaalde broker dankzij de commentaarfunctie.

Als u op zoek bent naar gerenommeerde en veilige providers, vindt u gegarandeerd de beste brokers terug op BesteRecensies.com.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vVTVTVTVv~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~