Beste VPN Android provider

U wilt de beste VPN hebben voor uw Android toestel. Dan zit u hier helemaal goed. Wij hebben namelijk voor u verschillende VPN aanbieders onderzocht en een lijst gecreëerd met de beste VPN Android aanbieders.

Hiernaast gaan we u ook uitleggen wat een Android VPN precies voor u kun betekenen. Gaan we u vertellen hoe u deze eenvoudig download en vertellen we waarom een gratis android VPN geen goed plan is.

Lees snel verder en ontdek alles wat u moet weten over VPN voor Android.

Top 11 beste VPN voor Android

# VPN Prijs
1
NordVPN
4.5/5

€2,97/maand

Online op de website

Voorwaarden & bepalingen
Maximaal 6 toestellen tegelijk. Betaling van het abonnement dient vooraf te gebeuren
2
ZoogVPN
4.5/5

€1,75/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Ongelimiteerd aantal toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
3
ExpressVPN
4.5/5

€8,32/maand

Via de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 5 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
4
CyberGhost VPN
4.5/5

€2,75/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 7 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
5
Windscribe
4.5/5

€4,08/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Geen max aantal toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
6
HideMyAss
4.5/5

€2,99/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Ongelimiteerd aantal toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
7
VeePN
4.5/5

€1,67/maand

Online

Voorwaarden & bepalingen
Tot 10 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
8
PrivateVPN
4/5

€3,83/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 6 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
9
TunnelBear
4/5

€4,99/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 5 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
10
AirVPN
4/5

€2,75/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 5 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
11
IPVanish
4.5/5

€4,12/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 10 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.

Bovenstaande VPN Android providers zijn voor iedereen geschikt. Ze hebben een goede prijs kwaliteit verhouding en kunnen natuurlijk op een Android toestel worden gedownload. De VPN Android providers zijn stuk voor stuk betrouwbaar. Ze zorgen ervoor dat u anoniem kunt internetten. Uw persoonsgegevens worden niet opgeslagen en uw internet is veilig en beschermd.

Heeft u geen Android maar een iOS toestel kijkt u dan eens op onze VPN Mac pagina.

Waarom is NordVPN de beste Android VPN?

NordVPN is een VPN provider die actief is sinds 2012 en ondertussen hebben zij miljoen klanten over de hele wereld. Zij werken met een groot server aanbod. Ze hebben meer dan 5500 servers verdeeld over 50 landen. Dit zorgt ervoor dat u veilig en anoniem kunt internetten. Niet alleen op uw computer maar ook op uw Android apparaten. Wilt u meer weten over NordVPN en waarom deze Android VPN provider de beste is? Leest u dan onze NordVPN review. Hier leest u alles wat u moet weten.
Wilt u zich direct aanmelden klik dan op de button hieronder en meld u direct aan.

VPN Prijs
NordVPN
4.5/5

€2,97/maand

Online op de website

Voorwaarden & bepalingen
Maximaal 6 toestellen tegelijk. Betaling van het abonnement dient vooraf te gebeuren

Hoe werkt VPN op een Android device?

Een VPN werkt op uw Android toestel hetzelfde als wanneer u het op uw computer downloadt. Uw internet wordt beveiligt door de versleutelde verbinding. En door de verschillende servers in verschillende landen kunt u geografische blokkades omzeilen. Vooral wanneer u veel gebruik maakt van openbare wifi netwerken op uw telefoon of tablet zorgt een Android VPN service voor een extra stukje beveiliging.

Wat is belangrijk voor een Android VPN?

Wanneer u een VPN provider voor uw Android toestel kiest moet u op meerdere zaken letten. Een VPN provider moet goed bij u passen. Bedenkt u dus goed wat u allemaal doet met uw toestel en wat uw vereisten zijn. Zo weet u zeker dat u met een VPN te maken krijgt die het beste bij past. Hieronder gaan wij een aantal zaken benoemen waar u op moet letten.

Belangrijk bij een Android VPN
 • Kosten van de VPN service: Bepaal voor uzelf eerst wat u maandelijks wilt betalen voor de VPN android service. Vaart u echter niet blind op de kosten. Het zal vaak om een paar euro per maand gaan. En in dit geval kan duurkoop goedkoop zijn. U ziet in onze tabellen de prijs die u per maand betaald aan de provider.
 • Anonimiteit: Zorgt de VPN provider dat u anoniem een abonnement neemt? De meeste VPN providers slaan geen gegevens van u op. Dit zorgt voor volledige anonimiteit. Ook heeft u een versleutelde en gedeelde internetverbinding via hen. Dit zorgt dat internetgedrag niet naar u terug te leiden is. Dit zorgt ervoor dat u volledig anoniem blijft.
 • Veiligheid: Een goede VPN provider heeft een beschermde verbinding. Door de versleutelde verbinding kunnen derden nooit toegang krijgen tot uw internetgegevens. Hackers kunnen zodoende nooit uw gegevens zien. Een goede bescherming is vooral belangrijk wanneer u veel gebruik maakt van open Wifi netwerken. Door de VPN service kunt u zowel uw prive als uw zakelijke gegevens beschermt houden.
 • De snelheid van het internet: Wanneer u een VPN service gebruikt voor uw Android toestel kan het gebeuren dat het internet minder snel is dan wat u normaal zou hebben. Bedenkt u dus goed hoe belangrijk uw internetsnelheid is. Wanneer u veel streamt kan een snelle verbinding van belang zijn.
 • Aantal servers op de wereld: U neemt een VPN omdat u geografische blokkades wilt kunnen omzeilen. Het is daarom belangrijk dat uw VPN provider wereldwijd servers heeft. Zodat u alle blokkades kunt omzeilen. Dit kan belangrijk zijn als u in landen bent waar censuur is op social media.
 • Netflix: Voor velen van ons is het belangrijk dat een Android VPN Netflix ondersteunt. Bekijkt u daarom goed of de provider de Amerikaanse Netflix optie aanbiedt. Wanneer u meer wilt weten over VPN Netflix providers bekijkt u dan onze VPN en Netflix pagina.
 • Hoe makkelijk is de VPN service te gebruiken: Zorg ervoor dat de  service met wie u in zee gaat makkelijk werkt. De meeste VPN providers download u makkelijk en zet u aan met één klik. De top VPN providers op onze pagina zijn stuk voor stuk makkelijk in gebruik.

Hoe downloadt u een VPN?

Het downloaden van een Android VPN is heel eenvoudig. U kunt eenvoudig in de Google Play Store de app van uw VPN provider downloaden. Wanneer u geen abonnement heeft afgesloten bij de provider zal de VPN niet of onvolledig werken. Een uitleg in stappen:

Hoe downloadt u een VPN?

 1. Meld u aan bij de VPN service die het beste bij u past
 2. Ga naar de Google Play Store en download de app
 3. Open de app en log in
 4. Gebruik de VPN

Indien u meerdere apparaten heeft die op Android werken, kunt u de app op verschillende apparaten downloaden. De meeste providers hebben een maximum aantal apparaten dat u kunt aansluiten met uw abonnement. U kunt dit van tevoren checken. Voor meer informatie over VPN in het algemeen kijkt u op onze VPN pagina.

Waarom is een VPN de beste beveiliging voor uw Android telefoon?

Wanneer u gebruikmaakt van een Android VPN heeft u een versleutelde verbinding wanneer u contact maakt met internet. Dit heeft tot gevolg dat derden geen toegang kunnen krijgen tot uw internet.

Dit is vooral erg belangrijk wanneer u veel gebruik maakt van openbare Wifi netwerken. Openbare Wifi netwerken zijn voor hackers ideaal om toegang te krijgen tot uw internet. En dus tot uw gegevens. De versleutelde verbinding van een VPN maakt dit onmogelijk.

Is er een gratis VPN voor Android?

Er zijn verschillende gratis Android VPN services. Enkel hebben deze veel minder opties dan wanneer u een betaalde service heeft. Bijvoorbeeld toegang tot de Amerikaanse Netflix is vrijwel onmogelijk met een gratis VPN service.

Ook is de internetsnelheid over het algemeen veel lager. Dit maakt het internetten voor u als gebruiker niet prettiger. Als laatste heeft u een beperkte toegang tot VPN servers. Dit heeft tot gevolg dat veel geografische blokkades voor u een blokkade blijven.

Wij willen u dan ook aanraden geen gratis Android VPN te nemen. U kunt voor een aantal euro per maand een goede service hebben en gebruik maken van alle opties die een VPN biedt. Wanneer u veilig en anoniem wilt internetten. Of wanneer u alle geografische blokkades wilt omzeilen is een betaalde VPN een must.

U kunt in ons overzicht bovenaan de pagina terugvinden wat de maandelijkse kosten zijn per provider. Houd er wel rekening mee dat u deze vooraf betaalt.

Onze conclusie over VPN Android services

Een goede VPN Android is belangrijk als u uw Android toestel goed wilt beschermen. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt met de beste VPN aanbieders voor Android.

Al de providers, in onze top 11, slaan geen gegevens van u op en zorgen voor gedeelde IP adressen. Dit maakt dat u volledig anoniem kunt internetten. Ook hebben deze providers allemaal een groot aantal servers over de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat u alle geografische blokkades kunt omzeilen. Ook heeft een groot aantal van de Android VPN providers toegang tot de Amerikaanse Netflix.

Wij begrijpen dat er een kostenplaatje zit aan een VPN. Indien u de Android VPN service echt nodig heeft, zijn deze kosten niet schrikbarend. De prijs-kwaliteitverhouding van alle VPN providers is dik in orde.

Kiest u daarom een van de VPN’s op onze pagina. U zult niet teleurgesteld worden en al uw Android toestellen zullen goed beveiligd zijn.


FAQ - veelgestelde vragen

VPN Android is een service die u anoniem en veilig laat internetten. U kunt nadat u een abonnement heeft afgesloten in de Google Play Store eenvoudig de app downloaden.  Leest u hier alles over hoe een VPN Android verbinding werkt.

Een VPN geeft u een constante versleutelde verbinding. Dit zorgt ervoor dat u altijd veilig aan het internetten bent.  Lees hier waarom een goede Android VPN voor u van belang is.

Wanneer u uw Android device wilt beveiligen met VPN, kunt u eenvoudig de VPN app downloaden. U doet dit in de Google Play store. Elke VPN voor Android heeft een mobiele app tot zijn beschikking. Leest u hier hoe u eenvoudig een Android VPN downloadt.

Ja er zijn gratis Android VPN’s. Maar raden u deze niet aan. De gratis VPN diensten bieden vaak niet genoeg bescherming. We vertellen u hier meer waarom een gratis Android VPN niet ideaal is.

Wij hebben een lijst gemaakt met de beste Android VPN’s. Al de VPN services in deze top 11 zijn door ons getest en beoordeeld. Hier vindt u onze top 11 beste Android VPN.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vVTVTVTVv~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~