Wedden op tennis bij de beste bookmakers

U hoeft geen tennisfan te zijn om een leuk zakcentje te verdienen met wedden op tennis wedstrijden. Tennis betting is niet moeilijk en heeft veel voordelen.

Toch is het vinden van de juiste en meest betrouwbare bookmaker niet altijd even makkelijk.

Wij hebben de belangrijkste punten waaraan u een goede bookmaker voor online wedden op tennis kunt herkennen voor u uiteengezet.

Lees verder en ontdek waar een goede tennisbookie aan moet voldoen, tips om te beginnen met gokken op tennis en strategieën die u kunnen helpen uw winkans te vergroten.

Wat is er leuker dan het volgen van een tenniswedstrijd? Er een mooi slaatje uit slaan.

Beste sites om te wedden op tennis

# Bookmaker Bonus
1
Betcity sport
4.5/5

€ 20 gratis bet

 • Ruim aanbod tenniswedstrijden
 • Storten met iDeal
 • KSA licentie
Voorwaarden & bepalingen
24+, 1 welkomstbonus per IP-adres, min. storting: € 20, 30 dagen geldig
Laatste update 18 oktober 2024
Weergeven als:

Wij hebben voor u de beste sites voor tennis wedden in Nederland op een rijtje gezet. Hier vindt u bookmakers met een Nederlandse licentie waar u legaal online kunt wedden op tennis.

Wij beoordelen bookmakers altijd aan de hand van dezelfde criteria. Hierdoor maken we het makkelijker voor u om bookmakers met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over onze beoordelingscriteria vindt u op onze algemene betting pagina. Op deze pagina richten we ons specifiek op tennis betting.

Wedden op tennis met een bonus

Een van de meest belangrijke criteria vinden wij de welkomstbonus die een website voor tennis betting aanbiedt. Als u wilt beginnen met tennis wedden is een cadeautje van de sportsbook mooi meegenomen.

Lees meer over bonussen op onze uitgebreide bonuspagina.

Hieronder lichten wij de meest populaire bonussen die worden aangeboden door tennis online bookmakers voor u uit.

Free bet voor tennis

Niets is zo mooi als gratis een bet te kunnen plaatsen op tennis. Veel brokers geven u de kans dit te doen door middel van een free bet.

Een free bet is een bet waarbij u gratis een weddenschap plaatst en de winst mag houden. Wij schreven voor u een pagina met een uitgebreide uitleg over de freebet en bij welke bookies u deze het meeste krijgt.

Risk free bet

Ook erg geliefd onder tennis betters is de Risk free bet. Bij deze weddenschap krijgt u uw geld weer terug als u verliest. Dat kan in de vorm van een gratis weddenschap zijn of gewoon contant.

Deze populaire bonus die u bij de meeste websites voor wedden op tennis tegenkomt, is echt helemaal risicovrij. Als een risk free bet wordt aangeboden, dan raden wij u aan hier gebruik van te maken. Er is namelijk geen enkele reden om dit niet te doen.

No deposit bonus

Voor veel bonussen bij tennis online websites geldt dat u eerst een storting dient te maken voordat u van het bonusgeld gebruik kunt maken. Niet bij een no deposit bonus. Die krijgt u echt helemaal voor niets. Deze bonus wordt vaak aan nieuwe spelers aangeboden, maar ook vaste spelers kunnen van tijd tot tijd van dit aanbod genieten.

Live bonus

Wie echt in het spel op wil gaan, kan een weddenschap plaatsen terwijl de tennis match bezig is. Veel aanbieders van tennisweddenschappen bieden deze gratis bonus aan. Vaak is wel de voorwaarde dat u eerst een pre-match bet moet plaatsen.

Tennis wedden odds

Bij wedden op tennis, zoals bij alle sportweddenschappen, draait het allemaal om odds.

Odds, of quoteringen, zijn de getallen met twee decimalen achter de komma die u op iedere sports pagina van een bookmaker tegenkomt. Zij vertellen u hoe groot de winstkans is van de weddenschap en hoeveel geld u uitgekeerd krijgt voor iedere euro die u erop inzet.

Hoge tennis odds betekent dat u meer uitbetaalt krijgt als u wint, maar dat de kans om te winnen kleiner is.

Odds worden door de bookmaker vastgesteld, gebaseerd op hun verwachting. De kunst is om het als speler beter te weten dan de bookie. Inzetten op de hogere odds, en deze ook winnen.

In het voorbeeld hieronder ziet u twee scenario’s waarin op lage en hoge odds wordt ingezet.

Odds van 1.02

Stel: Novak Djokovics speelt een wedstrijd tegen Marton Fucsovics. U wilt inzetten op de weddenschap ‘Wie wint’. Aan Novak Djokovics zijn odds van 1.02 toegekend tegenover Marton Fucsovics met odds van 19.00. Dit betekent dat Novak Djokovics volgens de bookie de favoriet is, en Marton Fucsovics veel minder kans maakt om te winnen. U neemt geen risico en zet € 10 in op Novak Djokovics. In het waarschijnlijke geval dat deze wint, ontvangt u € 10.20 na afloop van de wedstrijd. U trekt daar uw inzet vanaf en u komt uit op een winst van € 0.20.

Odds van 19.00

Stel: U wilt inzetten op dezelfde wedstrijd als hierboven. Alleen zet u dit keer in op winst van Marton Fucsovics. Ook hier zet u € 10 in. De hoge odds van 19.00 vindt u erg interessant, en doordat u beide spelers goed heeft bestudeerd, denkt u dat Marton Fucsovics best een kans maakt in deze wedstrijd. Uw voorspelling komt uit, en Marton Fucsovics wint de wedstrijd. U krijgt nu € 190 uitbetaald na afloop van de wedstrijd. Trek hiervan uw inzet af en u heeft een winst van € 180.

In Nederland komen we bij tennis wedden eigenlijk alleen maar de Europese variant tegen waar tennis odds worden weergegeven met twee decimalen. Odds kunnen ook in breukvorm (VK, Australië), of in positieve en negatieve odds (VS) worden weergegeven.

Soorten tennisweddenschappen

Naast de bonus beoordelen wij een bookmaker voor tennis betting ook op het aanbod aan weddenschappen.

Een tennis match kent talloze spelelementen die allemaal voorspeld kunnen worden. Bij een goede bookmaker kunt u er op zo veel mogelijk inzetten. U leest daar verderop in deze review meer over.

Laten we eerst kijken naar enkele van de meest populaire weddenschappen die u tegenkomt als u gaat wedden op tenniswedstrijden.

Winnaar

Gelijkspel bestaat niet bij tennis. Een van de twee spelers wint de tennis match. Voorspelt u welke speler dat is? Dan heeft u deze bet gewonnen. Bij een longterm bet voorspelt u wie aan het eind van het toernooi de prijs in de wacht sleept.

Het is niet moeilijk om deze weddenschap te winnen. U heeft sowieso 50% kans, en als u zich bewapent met voorkennis over de speler en de omstandigheden waaronder de wedstrijd gespeeld wordt, dan kunt u uw winkans redelijk goed inschatten.

Wij vertellen u verderop in deze review meer over strategieën die u kunt toepassen bij tennis wedden.

Totaal aantal games

Bij deze weddenschap zet u in op het totaal aantal gespeelde games in een tennis match of set. Dit is een over/under, of ‘meer of minder’-weddenschap. De bookie bepaalt het aantal verwachte games van beide spelers, en telt deze bij elkaar op. U wedt of het meer of minder is. Ook kunt u soms inzetten op het totaal aantal games per speler.

De over/under-grens wordt aangegeven met een half punt, bijvoorbeeld 21.5, omdat hier wel gelijkspel mogelijk is. Ook wel een ‘push’ genaamd.

Totaal aantal sets

Dit is ook een over/underweddenschap. U zet hier in op of er meer of minder sets worden gespeeld dan het door de bookie vastgestelde aantal.

Setwedden: correcte score

Als u de score waarmee een set wordt gewonnen precies weet in te schatten, dan heeft u gewonnen. Deze weddenschap is wat moeilijker te voorspellen, en de odds liggen dus hoger.

Bewapen u met voorkennis en u maakt kans op een mooie winst.

Wedden met een handicap

Het kan zijn dat het krachtverschil tussen de spelers erg groot is. De kans van de outsider ligt zo laag, dat het bijna de moeite niet waard is om hierop in te zetten. De quoteringen liggen dan wel erg hoog.

Om hier uw voordeel mee te doen kunt u deze speler een denkbeeldige voorsprong geven (of de favoriet een denkbeeldige achterstand). Mocht de favoriet winnen met een lagere score dan die van de outsider plus de denkbeeldige voorsprong, dan heeft u deze bet toch gewonnen, en profiteert u van de hoge odds.

Verboden weddenschappen per 1 oktober

Vanaf 1 oktober mogen bookmakers met een Nederlandse licentie bepaalde weddenschappen niet meer aanbieden. Deze weddenschappen zijn namelijk vatbaar voor matchfixing. Ook als u wilt wedden op tennis, zult u zien dat u bepaalde weddenschappen niet meer terugvindt.

Tennis is een individuele sport, wat betekent dat deze sport gevoelig is voor matchfixing. Om dit te voorkomen kunt u sinds 1 oktober volgende weddenschappen niet langer terugvinden:

Deze weddenschappen verdwijnen uit het aanbod:
 • Dubbele fout
 • Aantal dubbele fouten dat tijdens een wedstrijd wordt gemaakt
 • Individuele punten en games
 • Aanvragen van een challenge

Competities en toernooien

Tennis wedstrijden worden het hele jaar door gespeeld, waarbij de grand slams, of de grandslamtoernooien het meest bekend zijn. Ook de atp toernooien voor herentennis, en de wta toernooien voor dames zijn erg belangrijk.

Wij hebben de meest populaire toernooien voor u op een rijtje gezet zodat u alvast een idee krijgt wanneer en op welke tennis match u kunt wedden.

Competities en toernooien

 1. Grand slams
 2. ATP toernooien
 3. WTA toernooien

Grand Slams

De grand slams, ook wel ‘majors’ genoemd, zijn de vier meest belangrijke jaarlijkse tennistoernooien. Niet alleen worden er de grootste prijzen gewonnen, ook wordt een grandslamtoernooi op de grootste en beste tenniscourts gespeeld.

De grand slams staan bekend om vele legendarische tennis resultaten en zijn de enige toernooien die door zowel mannen als vrouwen worden gespeeld.

Een speler die alle vier grandslamtournooien binnen een kalenderjaar wint, wint een Grand Slam.

Het oudste en misschien wel meest bekende toernooi is Wimbledon. Dit toernooi vindt plaats in Londen van eind juni tot begin juli. In tegenstelling tot andere grand slams wordt dit toernooi op natuurlijk gras gespeeld.

De andere toernooien bestaan uit het Australian Open in midden januari, het French Open, ook bekend als Roland Garros, van mei tot begin juni en de jaarkalender wordt afgesloten door het US Open in augustus-september.

ATP toernooien

ATP staat voor Association of Tennis Professionals. Deze tennisbond werd in 1972 opgericht ter behartiging van de belangen van het herentennis. De organisatie is tevens organisator van de ATP-tour, een serie van belangrijke tennistoernooien die over het jaar verspreid gespeeld worden, waaronder de ATP World Tour finals, de ATP tour masters 1000 en de ATP cup.

De ATP finals, of ATP World Tour, wordt ook wel de vijfde grand slam genoemd.

Het indoortoernooi wordt op een harde ondergrond (hardcourt) gespeeld, en vindt plaats aan het eind van het tennisseizoen, in november. Alleen de acht beste tennissers uit het enkelspel en teams uit het dubbelspel van het seizoen mogen deelnemen.

Van maart tot april vinden de ATP tour Masters 1000 plaats. Deze serie van toernooien bestaat onder meer uit de Indian Wells, en het Madrid en Miami Open.

Ook een belangrijk herentoernooi is de Davis Cup. Dit internationale toernooi wordt georganiseerd door de Internationale Tennisfederatie (ITF). Hier strijden landenteams om de overwinning.

De finales worden gespeeld in november en de voorrondes in februari. De tegenhanger voor dames is de Fed cup.

WTA toernooien

De WTA (Women’s Tennis Association), is een overkoepelende organisatie voor damestennis, en de tegenhanger van de ATP. De organisatie werd opgericht in 1973 en organiseert ook een serie van belangrijke toernooien voor damestennis: de WTA-tour.

De WTA tour wordt over het jaar verspreid gespeeld en bestaat uit de Year End Championships, de Premier Mandatory, de Premier Five en de Premier toernooien.

De Year End Champonships (eindejaarskampioenschappen), ook wel de WTA championships genaamd, bestaat uit twee toernooien: de WTA Tour Championships (WTA Finals) en het Tournament of Champions (Elite Trophy). Beide toernooien worden aan het eind van het seizoen, in november, gespeeld.

De Premier Mandatory-toernooien worden tegelijkertijd met de ATP toernooien op dezelfde locaties gespeeld. De toernooien bestaan uit de Indian Wells, in maart, de Miami open, maart-april, Madrid in mei en Peking in oktober.

Mobiel wedden op tennis

Een goede bookmaker biedt naast een interessante welkomstbonus en uitgebreide wedmogelijkheden ook een mobielvriendelijke website en een app voor wedden op tennis aan.

Op een app voor tennis betting zien we het liefst hetzelfde aanbod aan tennisweddenschappen terug als op de website.

Ook functies zoals inloggen, geld storten en ontvangen, en toegang tot de klantenservice moeten beschikbaar en gemakkelijk te gebruiken zijn. Een overzichtelijke lay-out en vloeiende navigatie zijn een pre.

Zodat u waar u ook bent en wanneer u maar wilt snel en zonder problemen kunt wedden op tenniswedstrijden op uw mobiele telefoon.

Enkele voordelen van mobiel wedden op tennis:
U kunt altijd en overal een weddenschap plaatsen
U kunt de wedstrijd via uw mobiel live bekijken
U ontvangt meldingen in realtime
U heeft beschikking over actuele odds

Live wedden op tennis

Live wedden op tenniswedstrijden, ook wel In-Play genaamd, heeft drie belangrijke voordelen. Het geeft het volgen van een live wedstrijd een extra dimensie, u kunt op meer weddenschappen inzetten dan bij pre-match betting en u kunt reageren op gebeurtenissen in het spel en fluctuaties van de quoteringen.

Als u snel kan schakelen en goed in de gaten heeft wat er in een tennis match gebeurt, kan live wedden op tennis erg lucratief zijn.

Bij veel bookmakers heeft live wedden op tennis een eigen pagina. U kunt hier de wedstrijden volgen via live streams, de tennis resultaten bijhouden op het scoreboard, en u wordt er op de hoogte gehouden van belangrijke spelontwikkelingen.

Enkele voordelen van live wedden op tennis
Het maakt het volgen van een tenniswedstrijd extra spannend
Groot aantal wedopties beschikbaar
U kunt reageren op gebeurtenissen in de wedstrijd

Cashout gebruiken bij tennis wedden

Wilt u uw winst veiligstellen of verlies beperken tijdens het wedden op tenniswedstrijden dan kunt u gebruik maken van de cashout optie.

Hier laat u uw weddenschap uitbetalen voordat deze in waarde achteruitgaat.

Heeft u bijvoorbeeld ingezet op de winst van speler A, maar blijkt in de loop van de wedstrijd dat het waarschijnlijker is dat speler B de partij gaat winnen, dan kunt u uw bet sluiten en een percentage van uw ingeschatte winst uit laten betalen in plaats van deze volledig kwijtraken bij verlies van uw speler.

Live streaming

Live tennis kijken is leuk. Bij live wedden op tennis is het volgen van tennis online zelfs essentieel.

De meeste goede bookmakers bieden daarom live streams van wedstrijden aan. Zo kunt u omstandigheden die het verloop van het spel kunnen beïnvloeden, zoals het weer, of dat de speler vermoeid of gefrustreerd is, en de tennis resultaten goed in de gaten houden.

U kunt bij een goede bookie met maar een paar cent in uw account al een tennis match online volgen.

Wedden op tennis – onze handleiding

 • Account aanmaken
 • Tips
 • Strategieën

U weet nu waaraan u een goede bookmaker voor wedden op tennis kunt herkennen. Wilt u meteen aan de slag met tennis wedden?

Dat kan. Wij zetten hieronder de volgende stappen voor u uiteen.

Hoe een account aanmaken?

Heeft u uw bookmaker om te wedden op tennis gevonden? Dan is de eerste stap het aanmaken van een account. Dit is een eenvoudig proces dat niet meer dan enkele minuten in beslag neemt.

1
Computer
Ga naar de bookmaker

Open de website van de bookmaker van uw keuze en klik op de knop ‘Registreren’ of ‘Maak account aan’.

2
registratieformulier
Vul uw gegevens in

Vul uw gegevens in op het registratieformulier en kies uw gebruikersnaam en wachtwoord.

3
Bonus claimen
Claim de welkomstbonus

Claim de welkomstbonus. In de meeste gevallen is dit een opt-in/out optie waarbij u een vakje aanvinkt wanneer u de bonus wenst te ontvangen.

Hoe wedden op tennis?

Wedden op tenniswedstrijden is spannend en biedt vele wedmogelijkheden.

U kunt inzetten op de winnaar van een game, een set en een match, en het uiteindelijke toernooi. Verder kunt u op vele manieren inzetten op het verloop van een wedstrijd. U kunt ook combinatieweddenschappen plaatsen.

Voor wie nog niet eerder heeft gewed op tennis leggen wij hieronder stapsgewijs uit hoe het in zijn werking gaat.

 • Kies een bookmaker

  Verdiep u in de toernooien, weddenschappen en de odds die er worden aangeboden en maak uw keuze. Let ook op zaken zoals betaalmethoden, bonusaanbod, etcetera.

 • Maak een account aan

  Open de website van de tennis betting bookmaker en selecteer ‘registreer’ of ‘account aanmaken’. U vult nu uw gegevens in op het registratieformulier, dit duurt slechts enkele minuten.

 • Selecteer een weddenschap

  Navigeer naar de sports betting sectie van de website en selecteer tennis. U ziet nu de beschikbare weddenschappen. Selecteer een weddenschap naar uw keuze en klik op de odds.

 • Bevestig het wedstrookje

  Nadat u op de odds van uw keuze heeft geklikt verschijnt er aan de zijkant van het scherm een wedstrookje (betslip). Hier vult u uw inzet in en deze verschijnt samen met de verwachte winst ook op het wedstrookje. Klik op bevestigen en het spel kan beginnen.

Wedden op tennis tips

Voordat u begint delen wij graag nog enkele tennis tips met u. Deze kunnen u helpen uw winkans te vergroten.

 • Ken het spel – Om een goede voorspelling te kunnen maken over het verloop en resultaat van een tennis match, moet u natuurlijk wel weten wat er precies gebeurt. Online kunt u gemakkelijk informatie terugvinden over de regels en de opzet van het spel. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en vergroot u uw kans om te winnen.
 • Begin eenvoudig – Een goede manier om zonder teveel risico vertrouwd te raken met tennis betting is om een outright bet te plaatsen op de winnaar van een game of set. Gelijkspel is onmogelijk dus uw kansen zijn altijd fiftyfifty.
 • Ken uw speler – Bij tennis draait het om de speler, niet om de ploeg. Haal hier uw voordeel mee. Presteert uw speler beter op hardcourt dan op gras, of andersom? Heeft uw speler de vorige dag een zware wedstrijd gespeeld? Met een beetje vooronderzoek heeft u alle hulpmiddelen in handen om uw winkans te vergroten.
 • Bekijk de statistieken – Bij een goede tennis betting bookmaker vindt u een hoop informatie op de website zoals statistieken van eerder gespeelde wedstrijden en het speelschema. Dit soort informatie is erg nuttig bij het maken van de juiste voorspellingen.
 • Andere omstandigheden – Probeer zo veel mogelijk informatie te verzamelen over factoren die de uitkomst van een tennis wedstrijd kunnen beïnvloeden. Wat is de weersvoorspelling? Speelt er zich iets af in het privéleven van een speler dat impact kan hebben op zijn of haar prestatie? Speelt een rechtshandige speler tegen een linkshandige die via andere hoeken slaat? Vergaar kennis en wees de bookie te slim af.
 • Live betten – Wedden tijdens de wedstrijd biedt talloze inzetmogelijkheden en u kunt uw voordeel opdoen met de veranderingen en gebeurtenissen tijdens het spel. U moet wel snel kunnen schakelen.
 • Maak gebruik van cashout – Stel uw winst veilig, en laat u uitbetalen op het moment dat de odds in uw nadeel veranderen tijdens een tennis wedstrijd.

Tennis wedden strategie

Tennis betting is geen kansspel. Met de juiste strategie kunt u uw winstkansen vergroten.

Hieronder zetten wij twee strategieën uiteen die u kunnen helpen geld te verdienen, en niet te verliezen, bij het wedden op tennis.

Waarde vinden

Winnen is één ding, maar waar het om draait bij wedden op tenniswedstrijden is winnen tegen hoge odds. In de wereld van sport betten heet dit waarde vinden.

Het is natuurlijk zo dat de odds aantrekkelijk zijn omdat de bookmaker niet verwacht dat deze speler zal winnen. Dat wil niet zeggen dat de bookie het bij het juiste eind heeft.

Vooral bij live betten gaan tijdens wedstrijd de odds voortdurend omlaag en omhoog, afhankelijk van het verloop van de wedstrijd. Als u snel schakelt, precies op het juiste moment een inzet plaatst op tennis odds met veel waarde, dan kunt u de bookie te snel af zijn.

Speleranalyse

U heeft al kunnen lezen dat het goed kennen van een speler u kan helpen bij het vergroten van uw winkans bij wedden op tennis. Dit kunt u op systematische manier benaderen.

Zet bijvoorbeeld alle verliespartijen van een speler op een rijtje en de kans is groot dat u een patroon ziet. Bijvoorbeeld dat de speler zwakkere prestaties levert tijdens kleinere wedstrijden wanneer er ook grote toernooien op de agenda staan.

Of kijk eens naar de prestaties van een speler op verschillende locaties over de langere termijn. Presteert deze beter of minder goed afhankelijk van het klimaat? Heeft de speler meer zelfvertrouwen in zijn of haar eigen land?

Voor- en nadelen tennis betting

Om een beter beeld te krijgen van wat tennis betting precies inhoudt, is het handig om de voor- en nadelen naast elkaar te leggen.

Zij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot wedden op tennis.

Voordelen wedden op tennis
 • Wedden op tennis is geen kansspel. Met een beetje strategie en voorkennis kunt u uw winstkansen goed inschatten.
 • U kunt bij tennis betting inzetten op een groot aantal gebeurtenissen en een tennis wedstrijd bestaat uit verschillende onderdelen.
 • U kunt het hele jaar door spelen. De grote toernooien worden van januari t/m november gespeeld.
 • U kunt gratis een wedstrijd volgen via een stream van hoge kwaliteit terwijl u er ook nog een centje aan kunt verdienen.
 • U heeft maar met twee spelers te maken. Verdiept u zich goed in de spelers en het voorspellen van de uitkomst hoeft niet al te moeilijk te zijn.
Nadelen wedden op tennis
 • Tenniswedstrijden kunnen geschorst worden vanwege slecht weer.
 • Een speler kan bij een blessure niet vervangen worden.

Wedden op tennis conclusie

Wedden op tennis is spannend, niet moeilijk en kan erg lucratief zijn.

Het is geen kansspel, en doordat u te maken heeft met maar twee spelers in een tennis wedstrijd kunt u er met een beetje strategie en voorkennis een leuk slaatje uit slaan.

Factoren zoals het weer, de mate waarin een speler in vorm is en op welke ondergrond een wedstrijd wordt gespeeld, kunnen u helpen de bookmaker te slim af te zijn.

Verder kent de balsport veel wedmogelijkheden. Om een match te winnen moet een speler eerst een game, en daarna ook nog een bepaald aantal sets winnen, en er kan van alles gebeuren tijdens een tennis wedstrijd. Bij een goede bookmaker vindt u dan ook een groot aantal inzetmogelijkheden.

U hoeft niet meteen veel in te zetten. Bij de meeste bookmakers kunt u met slechts € 1 meteen aan de slag.

U heeft in onze review gelezen waar u een goede bookmaker aan kunt herkennen, en andere belangrijke zaken zoals strategieën die u kunt toepassen en tennis tips die u op weg kunnen helpen bij het plaatsen van uw eerste bet. Leest u deze gerust nog eens door.

Bent u klaar om uw eerste bet te plaatsen? Dan wensen wij u veel succes. Game … Set … Match!

Wed enkel op tennis bij een betrouwbare bookmaker. Bekijk onze toplijst om alle bookmakers met een KSA licentie te ontdekken. Naar onze toplijst

FAQs - Veelgestelde vragen

Ja, zoals bij alle sports betting websites bieden de meeste bookmakers verschillende bonussen aan. Populaire bonussen zijn free bets, risk free bets en de live bonus. Meer over bonussen bij tennis bookmakers leest u hier.

 

U kunt haast op elk element van het tennisspel inzetten. Van de winnaar van een wedstrijd tot  hoeveel games er gespeeld zullen worden in een set.  U kunt wedden met een handicap en ook live tijdens een wedstrijd. Wij hebben alle populaire tennis weddenschappen hier voor u op een rijtje gezet.

Tennis toernooien en wedstrijden vinden van januari tot december plaats en sommige bookmakers bieden de optie om ver van tevoren al op een wedstrijd in te zetten. U leest hier meer over

de belangrijke tennistoernooien.

Jazeker. Tennis is geen kansspel en met de juiste strategie kunt u uw winkans aanzienlijk verhogen. Wij zetten hier twee strategieën voor tennis betting voor u uiteen.

Ja, bij de meeste bookmakers kunt u weddenschappen volgen via livestreams. Dit is natuurlijk essentieel bij live weddenschappen. U leest hier meer over live streaming van tenniswedstrijden.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vVTVTVTVv~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~