Risico waarschuwing

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen, vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen.

Tussen 74% en 89% van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD’s.

Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permiteren.

Bij gokproducten zoals poker, casino of sportweddenschappen moet de nadruk natuurlijk liggen op plezier, maar een verlies van eigen kapitaal is altijd mogelijk. Het is daarom des te belangrijker om je grenzen te kennen en alleen te spelen met het geld dat je gemakkelijk kunt missen voor de plezierfactor. In geen geval mag er geld worden gebruikt dat bestemd is voor dagelijks gebruik of dat helemaal niet van u is (kredieten, leningen, enz.).

BesteRecensies.com dient slechts als leidraad om te bepalen of de aanbiedingen serieus zijn. Door deze website te gebruiken gaat u ermee akkoord dat BesteRecensies.com geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt. Alle informatie en gegevens zijn met de grootste zorg onderzocht. Alle aanbevelingen zijn 100% onafhankelijk en naar ons beste weten gedaan. De bijdragen zijn geen financiële adviezen en dienen ook niet als aankoopadvies.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vVTVTVTVv~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~