Beste VPN Mac voor ultieme beveiliging

De beste VPN Mac daar bent u naar op zoek. U wilt namelijk dat uw apple computer en die van uw familie goed beveiligd is. Dan zit u op onze pagina helemaal goed. Wij geven u hier namelijk een overzicht van de beste VPN’s die voor Mac producten gemaakt zijn.

Verder gaan we een uitleg geven waarom een VPN voor Mac computers zo belangrijk is, hoe de VPN werkt en bespreken we de andere apple producten die u kunt laten beveiligen. Indien u een Mac heeft en op zoek bent naar een goede VPN dienst. Lees dan snel verder.

VPN Mac de beste diensten

# VPN Prijs
1
NordVPN
4.5/5

€2,97/maand

Online op de website

Voorwaarden & bepalingen
Maximaal 6 toestellen tegelijk. Betaling van het abonnement dient vooraf te gebeuren
2
CyberGhost VPN
4.5/5

€2,75/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 7 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
3
ExpressVPN
4.5/5

€8,32/maand

Via de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 5 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
4
ZoogVPN
4.5/5

€1,75/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Ongelimiteerd aantal toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
5
Windscribe
4.5/5

€4,08/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Geen max aantal toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
6
HideMyAss
4.5/5

€2,99/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Ongelimiteerd aantal toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
7
VeePN
4.5/5

€1,67/maand

Online

Voorwaarden & bepalingen
Tot 10 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
8
PrivateVPN
4/5

€3,83/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 6 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
9
TunnelBear
4/5

€4,99/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 5 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
10
AirVPN
4/5

€2,75/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 5 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
11
IPVanish
4.5/5

€4,12/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 10 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.

Om tot deze top 11 te komen hebben we gekeken naar verschillende belangrijke zaken.

Allereerst hebben we gekeken of de VPN Mac geschikt is voor uw computer. Maar ook: is het goed voor uw iPhone, iPad en andere IOS producten?

Hiernaast keken we naar het aantal apparaten dat u tegelijk kunt aansluiten. Ook gingen we na of de service geschikt is voor de Amerikaanse Netflix en namen we de kosten onder de loep.

Al de Mac VPNs die u in deze top 11 vindt zijn geschikt voor elke gebruiker. Ze zijn veilig en betrouwbaar en u hoeft niet bang te zijn dat uw persoonlijke data opgeslagen zullen worden.

Heeft u geen Mac computer maar bent u op zoek naar een VPN voor Android. Dan kunt u beter eens kijken naar onze VPN Android pagina.

ExpressVPN zeer geschikt als VPN Mac service

Wanneer u uw Mac computer wilt beveiligen met een VPN dienst, is ExpressVPN een echte aanrader.

Deze VPN service is al meer dan 10 jaar actief en heeft gebruikers over de hele wereld. Ze bieden 3000 servers verdeeld over 160 locaties over de hele wereld. Geografische blokkades bestaan hierdoor niet meer.

Uw internet wordt direct beveiligd met de VPN service en uw anonimiteit is gegarandeerd. Wanneer u een abonnement afsluit, betaalt u dit eenvoudig met iDeal. De betalingsmethode die we in Nederland goed kennen. Leest u alles over ExpressVPN in onze review.

# VPN Prijs
1
ExpressVPN
4.5/5

€8,32/maand

Via de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 5 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.

Waarom is NordVPN de beste VPN iPhone?

NordVPN is een van de betere VPN diensten die beschikbaar zijn. Ze zijn uitermate geschikt als iPhone VPN.

Een provider actief sinds 2012 met meer dan 5500 servers. Dit zorgt ervoor dat zij u altijd kunnen voorzien van een veilige en volledig anonieme internetverbinding.

Overigens kunt u NordVPN gebruiken voor al uw iOS producten. Ze leveren een goede service voor al uw devices.

Wanneer u meer wilt weten over NordVPN kunt u onze NordVPN review lezen. Hier gaan we dieper in op alles wat deze provider voor u kan betekenen.

VPN Prijs
NordVPN
4.5/5

€2,97/maand

Online op de website

Voorwaarden & bepalingen
Maximaal 6 toestellen tegelijk. Betaling van het abonnement dient vooraf te gebeuren

Hoe werkt VPN bij iOS apparaten?

Wanneer u een VPN service op een iOS apparaat downloadt, werkt dit net zoals op uw Windows computer. U kiest wanneer u gebruik wilt maken van de VPN service.

Wilt u een geografische blokkade omzeilen, bijvoorbeeld om de Amerikaanse Netflix te bekijken, dan kunt u handmatig uw IP instellen.

Zodra u de iOS VPN aanzet zal deze direct uw internet beveiligen, dit gebeurt dankzij een versleutelde verbinding. Deze verbinding zorgt er ook voor dat u volledig anoniem internetten kunt.

Wat is belangrijk bij een VPN Mac?

Voor u een VPN voor uw Mac kiest is het van belang dat u weet waar u het voor wilt gebruiken. Hiernaast moet u natuurlijk ook kijken naar het kostenplaatje van de VPN.

Een VPN service moet voldoen aan uw eisen. U krijgt er namelijk hoogstwaarschijnlijk dagelijks mee te maken dus de VPN moet bij u, en uw internetgebruik, passen. Hieronder lopen we een aantal punten door waar u op moet letten:

Criteria voor een Mac VPN
 • Veiligheid: Uw VPN moet uw internet beveiligen. Vooral wanneer u veel gebruik maakt van openbare wifi-netwerken is dit cruciaal. Een goede VPN service zal uw internet beveiligen via een versleutelde verbinding. Dit zorgt ervoor dat uw internet nooit kan worden overgenomen door derden. Ook wanneer u veel zakelijk werk verricht op uw computer is een goed Mac VPN van belang.
 • Snelheid van uw internet: Het is belangrijk, dat wanneer u overschakelt naar een VPN, uw internet snelheid niet te veel verlaagt. U moet immers uw werk snel kunnen blijven doen en systemen moeten snel openen. U wilt ook niet dat het downloaden opeens veel trager gaat dan normaal. Met de juiste VPN Mac dienst zal uw internetsnelheid niet of nauwelijks verlagen.
 • Anoniem kunnen internetten: De juiste VPN voor uw Mac zal geen persoonlijke gegevens opslaan. En nog belangrijker er wordt geen log opgeslagen van uw internet-geschiedenis. Dit garandeert voor u volledige anonimiteit. Geen enkele buitenstaander kan zien wat u op het internet gedaan heeft.
 • Kosten van een VPN Mac dienst: Zoveel verschillende aanbieders, zoveel verschillende kosten. U kunt in ons overzicht zien wat de maandelijkse kosten zijn van een VPN voor uw Mac. U beslist zelf wat u maandelijks wilt betalen voor de diensten. Houdt u er wel rekening mee dat uw abonnement vooraf betaalt dient te worden. U moet de abonnementsprijs volledig voldoen.
 • Netflix: Een van de redenen waarom mensen voor een Mac VPN kiezen is Netflix. Wanneer u Netflix kijkt in Nederland heeft u een beperkt aanbod van series en films. Kijkt u echter naar de Amerikaanse Netflix dan is dat al gauw 65% meer. Kijkt u daarom goed of de Mac VPN geschikt is voor Netflix. Lees alles over Netflix en VPN diensten in ons artikel.
 • Aantal servers wereldwijd: Hoe meer servers een Mac VPN heeft hoe sneller alles werkt. Ook zorgen de servers wereldwijd voor betere kansen de IP blokkades te omzeilen. Kijkt u dus goed bij een provider waar de servers zich bevinden. Zodat u altijd de beste verbinding kunt maken die bij u past.
 • Gebruiksgemak: U wilt niet dan een VPN lastig is om te gebruiken. Kijkt u daarom goed hoe eenvoudig u de dienst kan gebruiken. Zet u het makkelijk aan en uit? Is de website overzichtelijk en hoe is de klantenservice? Het zijn allemaal punten om op te letten voor een optimaal gebruikersgemak.
 • Aantal apparaten tegelijk: Vaak heeft u niet één maar meerdere devices die u wilt beschermen. Kijkt u vooraf hoeveel dit er zijn en kijk dan wat het maximaal aantal apparaten is bij de service. Indien u uw hele huishouden wilt beveiligen kan het voorkomen dat u meerdere abonnementen moet afsluiten.

Wij bekijken de VPN providers altijd uitgebreid in onze reviews. Wilt u weten hoe wij dit aanpassen lees dan onze VPN pagina waar we dit uitleggen.

Hoe downloadt u een VPN service voor uw Mac of iPhone?

U hoeft niet heel veel moeite te doen wanneer u een goede iOS service downloadt. In de App Store vindt u de app die u nodig heeft. Of op uw Mac computer kunt u de app in de browser downloaden.

Voor u een VPN kunt downloaden moet u zich eerst aanmelden. Dan kunt u ook direct het abonnement afsluiten. We leggen het proces uit in een paar korte stappen.

Downloaden Mac VPN

Hoe downloadt u een VPN op uw Mac?

 1. Koop een abonnement bij de juiste iOS VPN
 2. Ga naar de browser van uw Mac of de App store en download de app
 3. Log in wanneer u de app geopend heeft
 4. Zet de VPN aan wanneer u hem wenst te gebruiken

U kunt met een VPN abonnement vaak verschillende apparaten voorzien van de VPN. Gaat u meerdere apparaten beveiligen, dan herhaalt u bovenstaande stappen.

Is een Mac VPN een goede bescherming?

Wanneer u de juiste dienst neemt is een VPN voor uw Mac, iPhone, iPad of ander iOS device altijd een goede bescherming. De versleutelde verbinding van de VPN zorgt ervoor dat niemand toegang kan krijgen tot uw internet.

Zonder VPN bescherming kan het voor derden partijen eenvoudig zijn uw internetgedrag te bekijken. Denk hierbij aan uw internetprovider, hackers en zelfs de overheid. Met een VPN is dit niet mogelijk.

Ook surft u anoniem. U kunt dus rustig dingen opzoeken op het internet zonder dat u daar de komende weken constant advertenties van tegenkomt. Uw cookies worden niet opgeslagen door websites.

Gratis Mac VPN?

Laten we direct maar met de deur in huis vallen. Een gratis VPN voor Mac of welke diensten dan ook raden wij niet aan. Het geeft veel beperkingen zoals maar een apparaat aansluiten, daarnaast is uw internetsnelheid veel lager en is er een beperkt aantal MB’s beschikbaar. Ook werken de meeste gratis VPN diensten niet voor Netflix.

Wanneer u uw iOS devices serieus wilt beveiligen, is een betaald abonnement de beste optie. De kosten van een abonnement hoeven niet al te hoog te zijn om nog steeds een goede prijs-kwaliteitverhouding te hebben.

En laten we eerlijk zijn, een goede bescherming van uw apparaten is een paar euro per maand zeker waard.

Onze conclusie over VPN Mac diensten

Een VPN Mac is heel belangrijk als u veilig wilt internetten op uw Mac computer. U weet hierdoor zeker dat uw internet gedrag anoniem blijft en niemand mee kan kijken.

Belangrijk is dat uw internet een versleutelde verbinding heeft voor optimale veiligheid. Ook wilt u dat er genoeg servers zijn om de geografische blokkades eenvoudig te kunnen omzeilen. En misschien wel het belangrijkste: u wilt anonimiteit. Een goede Mac VPN slaat uw persoonlijke gegevens niet op en logt geen internetgeschiedenis.

Natuurlijk is het van belang dat de dienst de juiste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Wij hebben daarom een top 11 gemaakt waarbij u zeker weet dat dit goed in orde is. Al deze VPN voor de Mac diensten zijn door ons uitvoerig getest. Twijfel daarom niet langer en meldt u aan bij de VPN die het beste bij u past.

Hier vind u de lijst met de beste VPN diensten voor uw Mac producten VPN Mac topkeuzes

FAQ - veelgestelde vragen

Een goede VPN beveiligt uw computer volledig. Het houdt ongenode gasten buiten de deur. Hoe een goede VPN op uw Mac werkt leest u hier.

Het downloaden van een VPN voor uw Mac, of ander iOS device is eenvoudig. Nadat u een abonnement heeft afgesloten kunt u dit eenvoudig doen in de App store. Wij schreven een uitgebreide uitleg voor u over hoe u een Mac VPN snel downloaden kunt.

Je kiest de beste VPN die je wilt hebben en download hem in de app store. Dit downloaden gaat heel eenvoudig. Kijk hier wat de beste VPN is om je Mac mee te beveiligen.

De beste VPN voor iPhone is voor ons NordVPN. Deze VPN installeert u eenvoudig en snel. Wij leggen u hier uit waarom NordVPN de beste VPN voor iPhone is.

Nee, een gratis VPN is nooit verstandig. Wanneer u een Mac product koopt raden wij u aan om ook te investeren in een goede VPN. Wij leggen hier uit waarom een gratis Mac VPN niet verstandig is.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vVTVTVTVv~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~