Plus500 72% waarschuwing

Plus500 review & ervaringen

Bijgewerkt: 18 oktober 2024
door Luuk Wouda
Info
Betaalmethoden
iDeal, Trustly, PayPal, Skrill, Neteller
Producten CFD
Educatie Demo account - Leer direct traden
Voorwaarden 72.0% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Licenties FCA
Laatste update Laatste update:
Aanbieding
€40.000 virtueel
Demo account - Leer direct traden
Luuk Wouda
Plus500 een eerlijke en betrouwbare broker die ik u zeker aanraad!

Plus500 review: ervaringen en uitleg

Is Plus500 betrouwbaar of is deze broker een scam? Wij onderzoeken het in onze onafhankelijke broker test.

Plus500 aanmeld button

Bij Plus500 kunt u goed beschermd en probleemloos handelen

De broker bestaat al meer dan 10 jaar, maar maakt dat Plus500 betrouwbaar? In deze onafhankelijke review geven wij antwoord op deze vraag en op vragen als: kunt u een gratis Plus500 demo account openen en risicoloos beleggen? Wat zijn de Plus500 kosten? Welke licenties heeft de broker? Lees het allemaal hier in onze Plus500 review.

Wat zijn onze Plus500 ervaringen?

Wij hebben veel positieve Plus500 ervaringen. Het is een broker die een zeer groot aanbod heeft van handelsinstrumenten. Dit is altijd een positief punt wanneer u wilt gaan handelen. Maar daarnaast is het een broker die een overzichtelijke website heeft. Volledig in het Nederlands beschikbaar.

Het is een broker die betrouwbaar is. Ze hebben de juiste licentie en zijn transparant. Er is een klantenservice welke u 24 uur per dag kunt bereiken.

U kunt ook risicoloos starten. Met het demo account krijgt u €40.000 virtueel geld waarmee u alle verschillende strategieën kunt uitproberen. Verderop in onze Plus500 review leest u alles over het demo account.

Onze Plus500 ervaringen waren derhalve bijna alleen positief. Zijn er punten ter verbetering? Een paar kleine details. Zo is de klantenservice niet bemand door Nederlanders. Daarnaast werkt de translate die ze uitvoeren niet volledig goed. U kunt dus best Engels spreken.

Een ander punt wat beter kan is de educatie. Er is weliswaar een uitgebreide FAQ, maar toch missen we een beetje de mogelijkheid online beleggingstips en cursussen te krijgen.

De voordelen van Plus500
 • Groot handelsaanbod
 • Open en transparante broker
 • Demoaccount met €40.000 virtueel geld
 • Europese licentie
 • 24/7 klantenservice
De nadelen van Plus500
 • Geen educatiecentrum
 • Klantenservice in het Engels of google translate

Plus500 scam of veilig en betrouwbaar?

Ja zeker, u hoeft niet bang te zijn voor een Plus500 scam. Maar wat maakt de broker veilig en betrouwbaar?

 • Allereerst zijn daar de licentie van de FCA, en het feit dat Plus500CY Ltd geautoriseerd & gereguleerd is by CySEC (#250/14), onder registratienummer 509909, en de registratie bij de AFM. Twee sterke financiële autoriteiten die de broker regelmatig controleren. Deze financiële waakhonden zorgen ervoor dat er geen kans is op een Plus500 scam. De vergunning van de FCA is een van de sterkste licenties die er zijn voor brokers.
 • Ten tweede is er de SSL technologie. Deze technologie beveiligt uw data en transacties. De SSL technologie verstuurt data versleuteld. Dit maakt het onleesbaar voor derden. U kunt daadwerkelijk zien dat deze technologie gebruikt wordt. U ziet dit aan de URL die begint met https:
 • Een derde reden die een Plus500 scam onlogisch maakt is verantwoord beleggen. De broker waarschuwt beleggers open en eerlijk over de risico’s van het verliezen van geld. Ze bieden daarom een gratis demo account met €40.000 virtueel geld. Hiermee kunt u risicoloos beleggen en alle strategieën die er zijn uitproberen. Wij hadden nooit een positieve Plus500 review geschreven indien de broker niet betrouwbaar was gebleken.

Kort samengevat wat Plus500 betrouwbaar maakt:

 • Een sterke vergunning van de FCA
 • Plus500CY LTD is gereguleerd door de CySEC
 • Registratie en controle van de Nederlandse AFM
 • SSL technologie welke uw data en transacties beschermt
 • Demo account tot €40.000 virtueel geld beschikbaar
Meld u nu aan bij Plus500

Plus500 betrouwbaar en waarom?

Redenen waarom Plus500 betrouwbaar is

Plus500 treft heel wat maatregelen opdat u rustig kunt beleggen

Er is zeker geen Plus500 scam gaande. De broker treft juist vele maatregelen om te zorgen dat het handelsplatform op een veilige manier gebruikt kan worden is. Ze hebben de volgende maatregelen voor de bescherming van klantengeld:

 • Al het geld staat op een afzonderlijke bankrekening
 • Ze gebruiken enkel hun eigen geld om te beleggen, nooit het geld van klanten
 • De broker geeft geen geld van klanten door aan beleggende tegenpartijen
 • De broker neemt geen speculatieve posities in op de markt
 • Ze staan niet bloot aan risico’s voor ondernemings- of landenkrediet
 • Ze zijn lid van de Financial Services Compensation Scheme. Bij een faillissement betaalt de FSCS mogelijk een vergoeding aan de Plus500 klanten. In dat geval kunt u tot £85.000 aan compensatie ontvangen. Plus500 neemt deel aan het Investment Compensation Fund for Clients of Investment Firms, gereguleerd in Cyprus. Plus500 biedt u de veiligheid, middelen, wereldwijde dekking en diensten van een multinational met meer dan 1.000.000 klanten wereldwijd, die miljoenen transacties per maand uitvoert. Bovendien is de Plus500 schuldenvrij, heeft het een aanzienlijke liquiditeit en een aanzienlijke aanvullende wettelijke kapitaalreserve bovenop de wettelijke vereisten.
 • Verantwoord beleggen. De broker geeft serieuze waarschuwingen over het risico van beleggen. Ze laten beleggers goed nadenken of ze financieel sterk genoeg zijn om hun inleg kwijt te kunnen raken

Hoe is Plus500 gereguleerd?

De broker is gereguleerd door de FCA, onder registratienummer 509909, dit is de financiële autoriteiten van het Verenigd Koninkrijk. Dankzij deze licentie mogen zij hun diensten aanbieden binnen heel Europa.

Tevens is Plus500CY LTD gereguleerd door de CySEC. Een sterke vergunning binnen de EU.

Deze licentie wordt zeer hoog geacht binnen Europa en wordt niet eenvoudig gegeven. Er worden zware eisen gesteld en controles zijn er voor zowel interne als externe systemen. Het feit dat ze deze testen doorstaan, bewijst dat handelen bij Plus500 dik in orde is.

Hiernaast worden ze ook regelmatig gecontroleerd door de AFM. Dit gebeurt naast de FCA. Dus twee verschillende financiële waakhonden controleren regelmatig of Plus500 betrouwbaar is.

Technische in orde

Naast financieel is ook technisch gezien Plus500 in orde. Ze hebben meerdere maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat u op Plus500 veilig kunt handelen. Zo is daar de SSL technologie. De technologie die uw data en transacties beveiligt.

Daarnaast zijn er een aantal firewalls die op de achtergrond de website vrij houden hackers. De broker laat over veiligheidsredenen niet veel los over de beveiliging op de achtergrond. Wij kunnen u echter garanderen dat beleggen bij de broker betrouwbaar is.

Hoe contacteer ik de Plus500 klantenservice?

Plus500 24/7 ondersteuning, klantenservice

U kunt de Plus500 klantenservice 24/7 bereiken

De klantenservice is iets wat duidelijk maakt dat de broker betrouwbaar is. De klantenservice is namelijk 24 uur per dag te bereiken. U kunt dit doen door het sturen van een e-mail of via de live chat op de website.

U kunt ook eerst kijken op de FAQ sectie. Hier kunt op de meerderheid van uw vragen een antwoord krijgen zonder dat u de klantenservice hoeft te contacteren.

Het contact met de klantenservice kunt u in het Nederlands doen. Dit maakt de conversatie makkelijker en vertrouwd. Toch is het niet ideaal. De support zal google translate gebruiken . Het kan beter zijn het gesprek in het Engels te starten.

Een 24/7 klantenservice betekent dat er geen Plus500 scam is. Het hebben van een 24/7 aanspreekpunt voor de belegger maakt Plus500 betrouwbaar en transparant.

Hoe werkt Plus500?

De vraag: “hoe werkt Plus500?” kan beantwoord worden met: “goed”. Echter dit zou wat kort door de bocht zijn. Toch is het zo dat alles bij de broker vrij eenvoudig kan gaan.

Wanneer u wilt beginnen met beleggen kunt u eenvoudig een account aanmaken. Hoe u dit doet vertellen we u in de volgende stappen:

 1. Ga naar de aanmeldpagina van Plus500 en klik op “Starten met Handelen”.

 2. Vul je e-mailadres in en maak een wachtwoord aan.

 3. Klik op “create account” en begin met traden.

Gefeliciteerd, u bent nu een handelaar bij de broker. U kunt geld storten en beginnen met traden. Voor u echter uw account volledig kunt gebruiken moet u uw overige gegevens invullen en uw account verifiëren. Om uw account op de juiste manier te verifiëren kunt u simpelweg uw ID en bewijs van adres uploaden. U kunt in uw account eenvoudig vinden hoe u dit kunt doen.

U kunt instappen voor €100. Dit is de minimum deposit die gemaakt moet worden. U begint dus te handelen met dit bedrag. Hoe u kunt storten leest u hier. Wilt u liever eerst risicoloos beleggen? Dan kunt u dat doen met het gratis Plus500 demo account. U kunt dan met €40.000 virtueel geld gaan beleggen. Zo leert u de kneepjes van het vak door het te doen.

Als u voor echt geld begint, kunt u direct handelen in CFD’s in forex, aandelen, indices, grondstoffen, opties en cryptocurrency. U kunt uw potentiële winsten natuurlijk ook laten uitbetalen. Dit kunt u snel en eenvoudig doen naar dezelfde methode als waarmee u gestort heeft. Hoe u dit kunt doen leest u verder op in onze Plus500 review.

Is er een Plus500 bonus?

Een Plus500 bonus is helaas niet meer toegestaan door de Europese wetgeving. U kunt hier geen gebruik meer van maken. Dit betekent niet dat u niet gratis kunt leren traden

Als alternatief om risicoloos te kunnen beleggen is er het Plus500 demo account. Dit is een gratis account waarbij u €40.000 virtueel geld krijgt. Hiermee kunt u risicoloos beleggen en allerlei verschillende strategieën uitproberen.

Tijdens het handelen met het demo account kunt u voor aanvullende informatie terecht bij de hulpsectie of de 24 uurs klantenservice. Het feit dat ze de klanten eerst gratis leren beleggen, sluit voor ons een scam uit.

Onze ervaringen met het demo account waren erg positief. Het geeft u een goed inzicht van de mogelijkheden van de broker. Ook leert het u zonder risico snel beslissingen te nemen.

Hoe opent u een Plus500 gratis demo account?

Voorbeeld van het Plus500 demo account

U heeft €40.000 virtueel geld tot uw beschikking in het demo account

Het openen van een Plus500 demo account is niet lastig. Als u alle stappen heeft doorlopen die hierboven vermeld staan, kunt u klikken op “Switch to Demo Account”. U kunt dit ook doen zonder de verificatie van uw account. U gaat nu direct in de demo account modus en kunt risicoloos beleggen. Er wordt direct €40.000 virtueel geld tot uw beschikking gesteld om verschillende strategieën uit te proberen.

Hoe is het aanbod bij Plus500?

Een overzicht van de CFD's die Plus500 aanbiedt

Plus500 beschikt over een heel uitgebreid aanbod handelsinstrumenten

Wilt u handelen, dan moet u eerst bij Plus500 inloggen op uw account. Deze broker heeft een uitgebreid aanbod van instrumenten om in te handelen. Er zijn meer dan 2000 CFD handelsinstrumenten. U kunt handelen in CFD’s op heel wat verschillende financiële instrumenten zoals forex, aandelen, grondstoffen, opties, cryptocurrency en indices.

Forex

Plus500 biedt geen forex aan. Wel kunt u beleggen in CFD’s in forex. Zo kunt u er meer dan 70 valutaparen terugvinden. We geven u enkele voorbeelden: u kunt er niet alleen handelen in CFD’s in bekende valutaparen als EUR/USD, GBP/USD en GBP/JPY, maar ook exotische valutaparen als USD/HUF, USD/RON of EUR/DKK.

Voor meer informatie bezoekt u onze handelen in Forex pagina. Hier leert u alles wat u moet weten over Forex en beleggen in Forex.

CFD

Er zijn meer dan 1700 CFD’s waar u in kunt handelen. Zo vindt u er CFD’s in aandelen, grondstoffen, opties en indices terug. Een aantal voorbeelden van bekende namen zijn:

 • Indexen: Duitsland, Zweden, Nederland, Japan
 • Grondstoffen: olie, goud, koper, koffie
 • Aandelen: Aegon, Heineken, KPN, Ryanair
 • ETF: Uso-Oil fund, GLD Gold, VXX, TLT

Wilt u meer weten over hoe handelen in CFD’s werkt? Lees dan onze beleggen in CFD pagina. Hier vindt u alle ins en outs over beleggen in CFD’s.

Cryptocurrency

Bij deze broker kunt u enkel beleggen in CFD’s in cryptocurrency. U koopt dus geen cryptomunten, maar speculeert op de koerswijziging van de cryptocoin. Er zijn meer dan 10 verschillende cryptocurrency waar u in kunt beleggen. Dit zijn de meeste bekende namen in de crypto wereld. Wij gaan hieronder wat dieper in op de twee populairste munten.

Plus500 bitcoin

Plus500 bitcoin is erg populair onder de beleggers. Binnen Nederland is het de meest bekende broker. U kunt bij de broker inzetten op de koerswijzigingen van de bitcoin. U gaat dus long of short op de koersstijging of daling van de Bitcoin. De meest gekochte coin is bij Plus500 Bitcoin.

Plus500 Ripple

Ripple is na de bitcoin populair. Wij lichten Bitcoin en Ripple eruit in onze review omdat wij veel goede ervaringen hebben met deze crypto’s. Het is niet lastig om te speculeren op de koers van de Plus500 ripple of Bitcoin. Natuurlijk is het wel van belang dat u de koersen goed in de gaten houdt.

Wilt u meer lezen over beleggen in crypto’s? Raadpleeg dan zeker onze beleggen in cryptocurrency pagina.

Plus500 kosten

De Plus500 kosten zijn voornamelijk de spreads. Dit is het verschil tussen de “buy koers” en de “short koers”. Het verschil hierin is het geld dat de broker verdient aan de transacties. De broker werkt met statische en dynamische spreads. Hierdoor is het niet mogelijk een gedegen overzicht te maken. Op de site van de broker kunt u per instrument zien welke spread er wordt aangeboden.

Andere Plus500 kosten zijn:

 • Overnight funding fee. Dit wordt in rekening gebracht als een positie open blijft na sluitingstijd. De formule die gebruikt wordt voor de berekening van de dagelijkse overnight funding fee is:
  Handelsvolume * Openingskoers * Dagelijkse Overnight funding fee %
  De overnight funding fee tijd en het dagelijkse overnight funding fee percentage is te vinden in de details link. De details link vindt u naast de naam van het instrument in het hoofdscherm van het handelsplatform.
 • Currency coversersion Fee: een fee als er tussen verschillende valuta gerekend moet worden.
 • Guaranteed Stop Order: dit zorgt ervoor dat uw order stopt op de door u gewenste koers.
 • Inactivity fee: indien u langere tijd uw account niet gebruikt zal er een fee in rekening gebracht worden. Dit is €10 per maand na 3 maanden inactiviteit.
 • Er zijn geen kosten voor het storten en opnemen van geld. Het kan gebeuren dat er een fee wordt berekend door de bank. Dit zijn geen Plus500 kosten, zij kunnen hier niets aan veranderen.

Plus500 review: account overzicht

Wanneer u start met beleggen bij de broker heeft u een aantal account opties. U kunt gaan voor de account welke het beste bij u past. Het type account wat u kiest kan afhangen van ervaring maar ook het geld wat u wenst in te leggen. De Plus500 account opties zijn:

Wanneer u het demoaccount aanmaakt, krijgt u een balans van €40.000 virtueel geld. Hiermee kunt u de verschillende beleggingsstrategieën uitproberen zonder enig risico. Voor beginners een goede manier om te leren traden. U leert de kneepjes van het vak zonder dat u geld kunt verliezen. Als u voelt dat u klaar bent om voor echt geld te traden kunt u omwisselen naar uw echt geld account.

Wij willen echter duidelijk maken dat Plus500 een broker is die geschikt is voor ervaren traders. Weliswaar is het platform erg gebruiksvriendelijk, de complexiteit van CFD handel maakt dat Plus500 voor beginners niet geschikt is.

Dit is het basis account waarmee u begint. U kunt met dit account voor echt geld traden. Het is wel belangrijk dat u uw account volledig verifieert. Na de verificatie kunt u ook geldopnames doen.

Met het Islamitisch wordt er geen riba (rente) gerekend. Ook kan er zonder vertraging gekocht en verkocht worden en moet kosten van de transacties direct worden betaald. Om een islamitisch account te kunnen openen, moet u het volgende hebben gedaan: uw standaard account moet volledig geverifieerd zijn. Ook moet u een investering van minimaal €900 hebben gemaakt. Als u aan deze eisen voldoet kunt u het islamitisch account aanvragen.

Om het professionele account te kunnen openen, moet u aantonen dat u de juiste ervaring hebt. U moet uw kennis laten zien en uw ervaring delen. Pas dan kan zal de broker kijken of u in aanmerking komt. Een groot voordeel van het hebben van een pro account is dat u kunt beleggen met een hefboom tot 200. Leest u in ons artikel over hefboom strategie waarom een hefboom zo belangrijk is.

Plus500 betaalmethoden

Bent u klaar om voor echt geld te gaan traden? Dan zult u een minimum deposit moeten doen. U kunt bij Plus500 veilig geld storten en opnemen. Alle transactie zijn beveiligd door de SSL Technologie. U hoeft niet bang te zijn dan derden uw betaalgegevens kunnen inzien.

Hoe stort ik geld bij Plus500?

Beste Trustly Broker
Geld storten?

Ja

Geld opnemen?

Ja

Hoe snel storten?

Direct

Hoe snel opnemen?

Enkele uren

Min. storting

€100

Max. storting

€40.000

Kosten

Geen

Er zijn tal van mogelijkheden om geld te storten bij Plus500. De belangrijkste methode voor Nederland is natuurlijk iDeal. U bent namelijk al helemaal vertrouwd met deze betaalmethode.

Een storting met iDeal maakt u veilig en snel zoals u dat gewend bent. Wilt u weten hoe u met iDeal makkelijk kunt betalen bij brokers?

Lees dan ons artikel over iDeal bij beleggers. Hierin staat alles wat u moet weten over betalen met iDeal bij brokers.

Wij hebben een overzicht gemaakt voor de betalingsmethodes die relevant zijn voor Nederlandse beleggers.

Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijkheden:

Methode
Min. storting
Max. storting
Fee
Hoe snel?
iDeal
€100
€19.000
Nee
Instant
Trustly
€100
€40.000
Nee
Instant
Skrill
€100
€40.000
Nee
Instant
Paypal
€100
€40.000
Nee
Instant

Wat is de Plus500 minimum deposit?

Als u begint met handelen, moet u de Plus500 minimum deposit storten. De minimum deposit is €100 euro. Dit is het minimale bedrag waarmee u kunt instappen. Stortingen die u in een later stadium wil doen, hebben ook een minimum van €100. Indien u voor een hoger bedrag wenst in te stappen kan dit natuurlijk altijd. U beslist zelf welk bedrag voor u geschikt is om mee te gaan beleggen.

Plus500 geld opnemen

Verschillende geld stort-en opnamemethodes

U kunt bij plus500 geld opnemen met verschillende betaalmethodes

U kunt alleen bij Plus500 geld opnemen wanneer uw account volledig is geverifieerd. De uitbetaling wordt binnen 1-3 werkdagen verwerkt. Na de verwerking en uitbetaling is het afhankelijk van de betalingsmethode wanneer u uw geld zult ontvangen. Heeft u gestort en laat u bij Plus500 uitbetalen naar een ewallet dan is het een kwestie van uren. Neem u geld op naar uw bankrekening kan het tot 5 werkdagen duren. Dit is afhankelijk van de bank waarbij u bankiert.

Plus500 app

De plus500 app is makkelijk te downloaden op uw mobiele telefoon of tablet. De app zorgt ervoor dat u ook onderweg altijd makkelijk toegang heeft tot alle handelsinstrumenten. Op deze manier kunt u altijd op het juiste moment kopen en verkopen. De Plus500 app laadt snel en u navigeert makkelijk tussen de verschillende instrumenten. De app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows besturingssystemen. U kunt de plus500 app gratis downloaden in de App Store, de Google Play store of de Windows Phone store.

Plus500 licenties en bedrijfsinformatie

Misschien wel de bekendste naam in Nederland als het om online brokers gaat. Ze timmeren namelijk al geruime tijd flink aan de weg. Ze zijn actief sinds 2008 en hebben ondertussen al flink wat naamsbekendheid gecreëerd. Dit komt omdat de broker betrouwbaar is en al jarenlang bewijst dat beleggen bij Plus500 veilig is.

Dankzij de vergunning zijn zij  lid van de Financial Services Compensation Scheme. Bij een faillissement is het mogelijk dat de FSCS een vergoeding betaald aan de beleggers. Is dit het geval dan kunt u tot £85.000 aan compensatie ontvangen. Leest u er alles over op de FSCS site.

Ze opereren binnen Europa met een licentie van de FCA, een van de beste licenties voor online broker en is Plus500CY gereguleerd door de CySec. Hiernaast staan ze ingeschreven bij de AFM die hen naast de FCA regelmatig controleert. Dankzij de licentie en controles is een scam uitgesloten. U kunt er zeker van zijn dat u bij Plus500 veilig kunt beleggen.

Plus500 conclusie

Op basis van deze Plus500 review kunnen we zeggen dat Plus500 betrouwbaar is. Er worden de juiste maatregelen genomen om geld van beleggers te beschermen.

Ook is de website van Plus500 veilig. Uw data en transacties zijn goed beschermd met SSL technologie. De licentie die ze hebben ontvangen van de FCA, onder registratienummer 509909, Plus500CYLTD is gereguleerd door de CySEC en daarnaast de registratie bij de AFM, maakt dat er geen mogelijkheid is tot een Plus500 scam.

Voor klanten die willen leren beleggen is er het Plus500 demo account. Hierbij kunt u risicoloos verschillende strategieën uitproberen met een virtuele balans van €40.000.

Een extra aanvulling hierop is de educatie afdeling waar u alles kunt leren over beleggen. Mocht u toch nog vragen hebben is er de 24/7 klantenservice. Door de professionele manier van handelen van de broker raden wij u aan om te beleggen op dit platform.

Zowel mobiel als op de desktop bewijst de broker betrouwbaar te zijn. Wij hebben er goede Plus500 ervaringen opgedaan.

FAQ - veelgestelde vragen

Ja, Plus500 is 100% betrouwbaar.  Wij vertellen u waarom dit zo is. Wij hebben voor u deze broker getest op licenties, veiligheid en betrouwbaarheid. Leest u hier waarom Plus500 betrouwbaar is.

Plus500 is een makkelijk te gebruiken platform. Toch is de broker niet geschikt voor beginnende traders. Dit heeft alles te maken met de complexiteit van CFD trading.  Wij delen onze ervaringen met u in onze review. Leest u hier precies hoe Plus500 werkt en wat u bij deze broker kunt doen.

Wij hebben goede Plus500 ervaringen opgedaan. Van product aanbod tot geld storten, van klantenservice tot veiligheid. Leest u alles over onze Plus500 ervaringen hier.

Er zijn vele Plus500 tips. Leest u onze review door en ontdek ze allemaal. Een van de tips geven we u hier vast. Voor ons is het ideale instapbedrag minimaal €250. Leest u hier hoe u eenvoudig kunt storten.

Jazeker, u kunt bij Plus500 handelen in Plus500 Bitcoin, Plus500 ripple of een van de andere crypto’s.  Leest u in onze review meer over de crypto mogelijkheden.


Opmerkingen

Luuk Wouda Auteur

Luuk Wouda 15 februari 2024 um 12:12

Goedemiddag,

Indien u wilt weten welke producten Plus500 allemaal aanbiedt kunt u het beste een account openen. U heeft dan inzage in alle producten die zij aanbieden.


Avatar

MG 6 februari 2024 um 08:54

Kan je in OTC stocks handelen bij plus 500?


Luuk Wouda Auteur

Luuk Wouda 11 januari 2024 um 09:41

Hallo,

Als je in Nederland woont kun je nog steeds een storting maken met iDeal.
Woon je als Nederlander in het buitenland dan kan dit helaas niet.


Avatar

L.Hoeve 10 januari 2024 um 21:22

klopt het wel dat je met ideal kunt storten bij plus 500?


Heeft u een vraag of een mening over het artikel? Deel het met ons!

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht* Alle commentaren zullen worden gemoderated

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vVTVTVTVv~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~