Trustly betalen bij de beste Nederlandse brokers 2024

Trustly is een betalingsmethode die binnen Nederland nog niet heel bekend is. Toch wordt Trustly steeds meer aangeboden. Dit omdat het een internationale versie is van iDeal. Het werkt vrijwel hetzelfde. Met cardreader, bankkaart en pincode kunt u eenvoudig uw betalingen doen. De betaalmethode is dus nog onbekend en u heeft ongetwijfeld veel vragen.

Wij gaan proberen op al uw vragen een antwoord te geven. Vragen als: Wat is een goede Trustly broker? Hoe kunt u bij een broker betalen met Trustly? Maar ook wat zijn de voordelen ? Is Trustly veilig? In onze review kunt u antwoorden vinden op al uw vragen. Naast een antwoord op al uw vragen gaan we u ook de top 3 geven van brokers met Trustly. En we lichten speciaal Plus500 uit als beste Trustly broker in Nederland.

Top 3 beste Nederlandse brokers voor Trustly

Er zijn een heleboel brokers te vinden waar u kunt handelen. Weet u niet goed bij welke brokers u met Trustly kunt betalen? Hieronder hebben we de top 3 beste Nederlandse brokers met Trustly voor u samengesteld.

# Broker Aanbieding
1
Plus500
5/5

€40.000 virtueel

Demo account - Leer direct traden

Voorwaarden & bepalingen
72.0% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
2
Libertex
4.5/5

€50.000 virtueel

Demo account

Voorwaarden & bepalingen
Risicowaarschuwing: Het beleggen in hefboomproducten zoals CFD's bevat een aanzienlijk risico op verliezen en is mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. 83% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's bij deze aanbieder. Het beleggen in dergelijke producten is risicovol en u kunt al uw geïnvesteerde vermogen verliezen.
3
IQ Option
4.5/5

€10.000 virtueel

Demo account

Voorwaarden & bepalingen
Elke belegger dient zich na registratie te verifiëren. Hiervoor dient u bewijs van ID, bewijs van adres en bankafschrift aan te leveren.

Deze top 3 is zorgvuldig samengesteld. We hebben niet alleen gelet of de broker Trustly aanbiedt als betalingsmethode. We hebben ook gekeken naar: Waar kunt u veilig geld storten? Is de broker legaal in Nederland? Is er een goede klantenservice? Is er een goed aanbod van handelsinstrumenten en is de broker gebruikers vriendelijk. We hebben een lijst met punten afgevinkt en op basis daarvan onze top 3 samengesteld. Wij garanderen u dan ook dat u bij elk van deze brokers goed en veilig kunt handelen. En uiteraard makkelijk een storting kunt maken met de betaalprovider.

Hoe maakt u een Trustly storting bij Plus500?

Hoe maakt u een Trustly storting bij Plus500

Wilt u een storting maken met Trustly bij Plus500 dan gebeurt dit erg snel

Plus500 is een allround broker en de meest bekende broker in Nederland. Ze hebben een groot aanbod waarin u kunt handelen. Hiernaast hebben ze een toegankelijke website in het Nederlands en een top klantenservice. Wilt u meer weten over dee broker dan kunt u onze Plus500 review lezen. Hierin vindt u alle informatie over de broker.

Voor u begint met handelen moet u natuurlijk een storting maken. Maar hoe stort u met Trustly bij Plus500? Dit proces gaan we hier verder voor u uitleggen. Een Plus500 Trustly storting is niet moeilijk maar het zijn wel een aantal stappen. Voor u aan de stappen gaat beginnen zorg ervoor dat u uw cardreader en bankkaart bij de hand heeft. De stappen voor het storten met de betaalprovider zijn:

  1. Ga naar de website van Plus500 

  2. Ga naar storten

  3. Kies voor Trustly en vul het bedrag in

  4. Klik op ”maak een storting”

  5. U wordt nu naar de pagina van de providers geleid

  6. Vul de code in die u krijgt van de cardreader

  7. Uw geld staat op uw account en u kunt nu direct beginnen met beleggen

Als u deze stappen volgt is een Plus500 Trustly storting eenvoudig te doen. Ook tijdens het maken van de storting wordt u door de broker goed begeleid. U gaat als vanzelf van de ene stap naar de andere stap. Indien het niet mocht lukken kunt u ook direct de live chat contacteren voor verdere hulp.

Betaalmethoden
iDeal, Trustly, PayPal, Skrill, Neteller
Producten CFD
Educatie Demo account - Leer direct traden
Voorwaarden 72.0% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Licenties FCA
Laatste update Laatste update:
Wij vinden het top
Aanbieding

€40.000 virtueel

Demo account - Leer direct traden
Veilige link
Kies uw betaalmethode
iDealPayPalSkrillTrustlyNeteller

Voordelen Trustly bij Nederlandse brokers

Binnen Nederland kennen we deze betaalmethode nog niet zo goed. Maar als u veel handelt bij verschillende brokers zult u het steeds vaker tegenkomen. Een groot voordeel van Trustly is dat het een internationale betaalmethode is. Maar er zijn veel meer voordelen bij Trustly.

Om te starten is er de veiligheid. U moet betalen met uw cardreader, bankpas en pincode. Zonder één van deze drie kunt u de betaling niet voortzetten. Uiteraard is de site beveiligd met SSL technologie net zoals de brokers. SSL technologie zorgt ervoor dat alle data versleuteld verstuurd wordt en derden er nooit inzake in kunnen hebben. Omdat u gebruik maakt van de cardreader hoeft u geen account te openen. Uw persoonlijke gegevens komen dus niet in een online bestand wat gehacked kan worden.

Ten tweede is er de snelheid van een betaling. Wanneer u een betaling maakt naar uw broker is het geld direct op uw account. U hoeft niet te wachten tot de bank het geld verwerkt heeft. Dit zorgt ervoor dat u direct uw aanschaf kan doen. Zo mist u nooit een goede kans op een goede investering. En omdat het een internationale betaalmethode is hebben veel internationale brokers deze optie ook. U hoeft dus alleen niet op zoek naar brokers die iDeal aanbieden. Wilt u meer weten over iDeal en geld storten bij brokers? Ga dan naar onze brokers en iDeal informatie pagina. Hier vindt u alles wat u weten wilt.

Een derde voordeel is overzicht. Wanneer u een betaling doet met Trustly is deze direct verwerkt op uw bankrekening. U bent op deze manier altijd up to date over uw rekening balans. Ook kunt u op deze manier goed bijhouden hoeveel geld u heeft gestort naar online brokers. De meeste Nederlandse banken ondersteunen de betaalmethode. U kunt dus altijd een geld overboeking doen met deze betaalprovider.

Kort samengevat de voordelen Trustly:

Veilige manier van betalen
Betaling kan alleen akkoord gegeven worden met bankpas, cardreader en pincode
Geen account nodig
Internationaal geaccepteerde betaalmethode
Betaling is direct gedaan. Geen wachttijd
Direct een overzicht van uw betalingen.
Trustly is te gebruiken met bijna alle Nederlandse banken

Nadelen Trustly bij Nederlandse brokers

Naast de vele voordelen zijn er ook een aantal punten van de betaalprovider die minder positief zijn. Sommige punten zijn een voor-en nadeel van de betaalmethode. Bijvoorbeeld het moeten gebruiken van de cardreader. Wanneer we kijken naar veiligheid is dit een goede optie. Als we kijken naar een snelle storting doen onderweg minder. Als u uw card reader niet bij u heeft kunt u geen betaling doen. Waarbij een ewallet deze kans wel biedt.

Ook kunt u een betaling die gedaan is niet  meer terugdraaien. Maakt u een betaling en krijgt u geen waar voor uw geld is een chargeback niet mogelijk. Iets wat bijvoorbeeld bij de meeste creditcards wel mogelijk is. Trustly is een systeem voor vooruitbetaling. U moet het dan ook alleen gebruiken als u de ontvangen volledig vertrouwd.

Misschien wel het grootste nadeel is de naamsbekendheid. Nog niet iedereen kent het en vooral binnen Nederland biedt nog niet elke broker het aan. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn als er wel de iDeal optie is.

Nadelen Trustly:


Altijd uw cardreader nodig bij betaling.
Geen chargeback mogelijk
Minder bekend en gebruikt in Nederland

Werkt Trustly goed bij brokers?

Trustly werkt uitstekend bij brokers. In de top 3 die u op deze pagina terugvindt is het een ideale betaalmethode. Het is een instant betaalmethode. U hoeft dus niet te wachten tot het geld bij de broker komt. Het staat direct in uw broker account. U kunt direct beginnen met handelen. Omdat zowel de site van de provider als online brokers goed beveiligd zijn loopt u geen enkel risico. Zodra u een Trustly storting maakt bij een broker wordt u automatisch naar de betaalpagina van de provider gestuurd. Zodra de betaling is afgerond gaat u weer terug naar de broker.

Hoe stort u met Trustly in brokers apps?

Een app van een broker is ideaal voor het handelen onderweg. Alle online brokers hebben een app die u makkelijk kunt downloaden voor uw mobiel of tablet. Vanuit de app is het geld storten met Trustly erg makkelijk. U hoeft hiervoor geen Trustly app te hebben. Zodra u een storting doet vanuit de app van de broker wordt u naar de Trustly mobiele pagina geleid. Hier werkt het geld storten hetzelfde als op uw computer. U geeft akkoord voor de betaling met uw card reader, bankpas en pincode. U kunt met Trustly eenvoudig geld storten zowel mobiel als op de desktop.

Is Trustly veilig te gebruiken bij brokers?

Deze vraag kunnen wij direct positief beantwoorden. Trustly is 100% veilig te gebruiken bij brokers. Er is geen sprake van een Trustly scam. U kunt veilig betalen met Trustly bij brokers. Niet alleen hebben de brokers de juiste veiligheid. Maar ook de site van de betaalprovider zelf is goed beveiligd. Zo maken ze onder anderen gebruik van de SSL technologie wat alle data versleuteld verstuurt. Omdat u geen online account heeft bij de provider kan niemand inzage hebben in uw gegevens en deze zeker niet gebruiken. Tevens slaan ze nooit informatie op over uw bankrekening.

Met de veiligheid van de verschillende brokers die u op deze pagina vindt zit het meer dan goed. De top brokers uit onze top 3 hebben allemaal de juiste vergunningen om in Nederland hun diensten te mogen aanbieden. Dit betekent dat ze een heleboel maatregelen moeten treffen voor de veiligheid van de gebruiker. Uw geld is dus veilig bij deze brokers.

De betaalprovider zelf heeft ook vergunningen van onder andere de Zweedse financiële toezichthouder (Finansinspektionen) en hebben ze de juiste Europese vergunningen. Ze werken samen met een groot aantal internationale banken. Dit sluit een Trustly scam uit. Wij garanderen u kunt veilig betalen met Trustly bij brokers.

Trustly wat is het? – Uitleg en geschiedenis

Trustly lijkt heel veel op de typisch Nederlandse betaalmethode iDeal. U kunt een betaling akkoord geven met gebruik van uw cardreader, bankpas en pincode. Omdat de betaling direct wordt doorgevoerd is het een populaire methode om online geld te storten. Het grote verschil met iDeal is dat Trustly wereldwijd aangeboden wordt. Er zijn daarom ook veel (internationale) brokers die alleen deze betaalmethode aanbieden omdat het net zo eenvoudig en makkelijk is als iDeal.

De Trustly group ab is een Zweeds bedrijf dat is opgericht in 2008. Hetzelfde jaar gingen ze verschillende contracten aan met de eerste internetwinkels. Vanaf 2010 boden ze hun diensten ook aan buiten de Zweedse grenzen en werden de eerste kantoren buiten Zweden geopend. Vanaf dat moment ging het snel en groeiden ze enorm. In 2014 werden er contracten gesloten met grote bedrijven als Groupon en PayPal. In 2019 gingen ze samen met PayWithMyBank, dit heeft tot gevolg dat gebruikers nu betalingen vanuit zowel Europa als Amerika kunnen ontvangen.

Wat vinden wij van Trustly?

Trustly is voor ons een van de beste betalingsmethoden. Een storting is snel en makkelijk gemaakt bij een Trustly broker. Omdat alle betalingen akkoord moeten worden gegeven met de code uit de cardreader is Trustly veilig voor brokers. Gaat u bij een broker betalen met Trustly dan weet u zeker dat het geld direct bij de broker is. Hierdoor kunt u snel beginnen met handelen.
Omdat het een wereldwijde betaalprovider is geeft het u een groter aanbod van brokers. Dit omdat niet alle brokers de Nederlandse methode aanbieden. Met de betaalmethode kunt u met uw Nederlandse bankrekening eenvoudig een betaling doen. Alles bij elkaar genomen is Trustly een top betaalmethode welke snel binnen Nederland overal terug te vinden zal zijn.

FAQ - veelgestelde vragen

Wereldwijd zijn er steeds meer brokers die Trustly aanbieden. Zoveel dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij maken het voor u wat eenvoudiger. Als u bij een betrouwbare broker wilt handelen en geld storten met Trustly. Dan raden wij u aan één van de brokers uit onze top 3 te gebruiken:

  • Plus500
  • Libertex
  • Itrader.com

Ja, Trustly is absoluut betrouwbaar en kunt u zonder problemen gebruiken bij de brokers. Trustly heeft de juiste licenties en maakt gebruik van goede beveiliging van uw gegevens. U kunt alles over de veiligheid lezen op onze veilig storten met Trusty pagina. Hier krijgt u een uitleg over de betaalmethode en hoe brokers er mee werken.

Wanneer u een storting heeft gemaakt naar een broker moet de betaling gedaan worden naar uw bankrekening. Afhankelijk van de bank waarbij u bankiert zal het geld binnen 1-3 werkdagen op uw bankrekening staan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vVTVTVTVv~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~