PayPal betalen bij de beste Nederlandse brokers 2024

PayPal een stortingsmethode die we steeds vaker zien voorbijkomen. Het is een snelle en makkelijke methode om een online betaling te doen. En wereldwijd geaccepteerd. Maar is er een PayPal broker? En zo ja, hoe kunt u bij een broker betalen met PayPal? Wij snappen dat er veel vragen zijn over PayPal. En wij beloven u wij zullen ze beantwoorden. Verder kijken we naar de veiligheid van PayPal, hoe gemakkelijk is het te gebruiken. En bespreken we de beste brokers waar u met PayPal kunt betalen. Wij kunnen u nu de nummer 1 al verraden: Plus500. Dit is één van de betere brokers voor u om te handelen als u met PayPal wilt betalen.

Top 3 beste Nederlandse broker voor PayPal

Wij hebben een lijst samengesteld met hierin de top 3 Nederlandse brokers. Uiteraard waar u met PayPal kunt storten. U kunt bij al deze brokers veilig handelen met een groot aanbod. Vanzelfsprekend zijn al deze brokers 100% legaal in Nederland. Ze worden gecontroleerd door Europese autoriteiten en de AFM. De beste Nederlandse brokers met PayPal.

# Broker Aanbieding
1
Plus500
5/5

€40.000 virtueel

Demo account - Leer direct traden

Voorwaarden & bepalingen
72.0% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
2
eToro
4.5/5

€40.000 virtueel

Demo account

Voorwaarden & bepalingen
Elke belegger dient zich na registratie te verifiëren. Hiervoor dient u bewijs van ID, bewijs van adres en bankafschrift aan te leveren.
3
XTB
4.5/5

€100.000 virtueel

Demo account

Voorwaarden & bepalingen
Elke belegger dient zich na registratie te verifiëren. Hiervoor dient u bewijs van ID, bewijs van adres en bankafschrift aan te leveren.

Naast de veiligheid en betaalmethodes hebben we naar meer aspecten gekeken. We hebben onder meer gekeken naar: Klantenservice, zijn ze snel en geven ze goede antwoorden. Gebruiksvriendelijkheid, is de website duidelijk en navigeert u makkelijk? De app, is er een goede app dat u onderweg ook eenvoudig kunt handelen? En natuurlijk licenties, zijn er de juiste licenties om de diensten te mogen aanbieden? Alles bij elkaar genomen heeft tot onze top 3 brokers voor PayPal geleid.

Hoe maakt u een PayPal storting bij Plus500?

Hoe maakt u een PayPal storting bij Plus500.

Een PayPal storting bij Plus500 wordt onmiddellijk verwerkt

Plus500 is voor ons één van de betere brokers die wij u aanraden. Zij hebben een groot aanbod voor het handelen. De klantenservice is snel en vakkundig. En Plus500 is volledig veilig en legaal. Een Plus500 PayPal storting is snel gemaakt. Hoe stort u met PayPal bij Plus500. Een overzicht in stappen:

 1. Ga naar de aanmeldpagina van Plus500 en meld u aan of log in

 2. Log in.

 3. Ga naar storten.

 4. Kies voor PayPal en vul het bedrag in

 5. Klik op” PayPal betalen”

 6. U wordt nu omgeleid naar de betalingspagina van de provider.

 7. Log in met uw email adres en wachtwoord en klik akkoord

 8. U komt terug op de Plus500 pagina en uw geld staat op uw account en u kunt nu direct beginnen met beleggen.

Wanneer u de storting voltooid heeft ziet u dit direct in uw balans. U kunt dan ook direct een storting maken. Omdat u met de betalingsmethode eenvoudig inlogt met enkel uw e-mailadres en wachtwoord kunt u ook onderweg snel betalen.

Betaalmethoden
iDeal, Trustly, PayPal, Skrill, Neteller
Producten CFD
Educatie Demo account - Leer direct traden
Voorwaarden 72.0% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Licenties FCA
Laatste update Laatste update:
Wij vinden het top
Aanbieding

€40.000 virtueel

Demo account - Leer direct traden
Veilige link
Kies uw betaalmethode
iDealPayPalSkrillTrustlyNeteller

Voordelen van PayPal bij Nederlandse brokers

PayPal is een betaalmethode die veel voordelen met zich meebrengt. Of u nu een storting maakt bij een broker of een online bestelling doet. Laten we beginnen met veiligheid. De website van de provider is beveiligd met SSL technologie. Dit betekent dat uw data en transacties versleuteld verstuurd worden. Derden kunnen nooit uw gegevens inzien. Dan is er de fraude preventie die de provider hanteert. Ze houden elke transactie in de gaten, 24/7, om phishing en diefstal zoveel mogelijk te voorkomen. En natuurlijk de aankoopbescherming. Als beloftes niet worden nagekomen door een leverancier kunt u uw geld terugkrijgen.

Als tweede is er de snelheid waarmee u een storting kunt doen. Als u een betaling via de betaalmethode wilt doen heeft u enkel uw e-mailadres en wachtwoord nodig. U vult deze in op de betalingspagina van de broker en u kunt direct een betaling doorvoeren. U kunt dit dus ook onderweg doen. U heeft geen cardreaders of andere attributen nodig.

Als laatste en misschien wel het grootste PayPal voordeel. U kunt meerdere rekeningen koppelen aan uw account. Heeft u meerdere bankrekeningen en misschien zelfs creditcards dan kunt u deze allemaal koppelen. Op het moment dat u dan een betaling wilt doen kunt u kiezen vanaf welke rekening het geld afgeschreven zal worden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw account van te voren te voorzien van een balans. U kunt eenvoudig een storting maken met iDeal. Dit is betaalmethode waarmee u betalingen kunt doen vanaf uw bankrekening.  In onze iDeal en brokers review kunt u alles teruglezen over deze, typisch Nederlandse, betaalmethode. U kunt voor deze optie kiezen wanneer u geen bankrekeningen wilt koppelen aan uw account. U laadt dan als het ware uw account op met iDeal.

Hieronder vindt u een overzicht van de PayPal voordelen:

Veilige website met SSL technologie
24/7 Fraude preventie
Aankoopbescherming
Snel geld storten of betalen
Koppeling van meerdere bankrekeningen

Nadelen van PayPal bij Nederlandse brokers

PayPal voordelen zijn er in overvloed. Echter zijn er ook een aantal punten die in het nadeel werken van deze methode. Laten we beginnen met het aantal brokers dat de optie aanbiedt. Dit zijn er nog niet zoveel. Als u alleen met PayPal wilt storten is het aanbod van brokers klein.
Een ander PayPal nadeel is is dat het Phishing gevoelig is. U heeft een account waarbij u moet inloggen. Als u niet de juiste maatregelen treft kan iemand deze gegevens kraken. Een sterk wachtwoord is daarom aan te raden.
Een laatste nadeel is dat er geen debit of creditkaart optie is voor Nederland. U kunt daarom uw geld niet rechtstreeks van uw account halen. U zult het altijd eerst naar uw bankrekening moeten laten overboeken. Dit maakt dat u weinig anonimiteit kunt hebben met uw account. Al met al zijn dit een aantal kleine nadelen. Maar we wilden ze wel benoemen. Voor ons wegen ze niet op tegen alle voordelen die de betaalprovider biedt en wij raden nog zeker aan hier een account te openen.

Alle nadelen PayPal op een rijtje:

Nog niet wijd geaccepteerd bij brokers
Phishinggevoelig
Geen debit of creditkaart mogelijk in Nederland

Onze PayPal ervaringen bij brokers

Wij hebben goede PayPal ervaringen opgedaan. Het storten van geld naar een broker gaat eenvoudig en snel. Omdat PayPal betrouwbaar is kunt u met een gerust geld overmaken naar een broker.  Wij hebben met een goed gevoel op deze manier een aantal stortingen gemaakt. Het gaf ook het voordeel dat we tussen verschillende rekeningen konden kiezen. Dit maakte onze PayPal ervaringen erg goed!

Werkt PayPal goed bij brokers?

PayPal werkt goed bij brokers. Het enige is dat er nog niet een groot aantal brokers zijn die de betaalmethode aanbieden. Het is vooral een snelle manier van storten. Dit betekent dat als u onderweg bent en een storting wilt maken u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig hebt. U hoeft geen balans te hebben op uw account u kunt rechtstreeks van uw bankrekening storten. Dit is voor iemand die een snelle aankoop wilt doen ideaal. Door de manier waarop de betaalmethode werkt hoeft u nooit meer een goede kans te missen bij uw broker. Een ander groot voordeel is dat u uw geld ook terug kunt laten storten naar de betaalprovider. Omdat dit een online account is gaat het vaak sneller dan terugstorten naar de bank.

Hoe stort u met PayPal in broker apps?

Om een storting te maken op uw mobiele telefoon hoeft u geen PayPal app te downloaden. U kunt eenvoudig in de broker app kiezen voor storten met PayPal. De app van de broker kunt u downloaden op uw mobiel of tablet. Wanneer u een storting maakt mobiel zal de app van de broker u naar de providers site leiden. Vanaf daar logt u in met uw e-mail en wachtwoord om de betaling af te ronden. U gaat dan weer automatisch terug naar de app. Dit werkt min of meer hetzelfde als wanneer u een storting op uw desktop maakt. Dankzij de app kunt u snel en eenvoudig onderweg een storting maken.

Is PayPal veilig te gebruiken bij brokers?

Indien u een broker kiest uit onze top 3 is PayPal veilig te gebruiken. Zowel de betaalprovider als de brokers hebben hun website goed beschermd. Ook doen beiden het nodige om uw geld te beschermen. Zo is er bijvoorbeeld de aankoopbescherming bij de betaalprovider. Brokers hebben een balans verzekering in geval van faillissement. Zowel de brokers als de betaalprovider hebben hun site goed beschermd met onder andere SSL technologie. U kunt veilig betalen met PayPal bij de brokers. Van een PayPal scam is echt geen sprake.

PayPal is een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel. En zij hebben vele verschillende vergunningen voor alle regio’s waar zij werken. Deze instanties controleren de betaalprovider ook. Zo kunnen wij u garanderen dat u met PayPal veilig kunt betalen bij Nederlandse brokers.

PayPal wat is het? – Uitleg en geschiedenis

Paypal is een betaalmethode die steeds populairder wordt. Het is namelijk een eenvoudige en toch veilige manier van betalen. Het enige wat u nodig heeft is uw e-mailadres en uw wachtwoord. Voor u gebruik gaat maken van deze methode kunt u eenvoudig een account aanmaken. Wanneer u een betaling doet kun u dit doen door gebruik te maken van uw balans. U kunt uw account echter ook zo instellen dat u rechtstreeks van een van uw bankrekeningen stort. U moet wel eerst uw rekening verifiëren voor u een groot bedrag kan betalen op deze manier. Dit gaat gelukkig eenvoudig en snel. De provider haalt een klein bedrag van uw rekening met een code. U voert deze code in bij uw verificatie. Zodra dit gebeurt is stort de provider het geld weer terug.

PayPal werd opgericht in 1998 als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels.
Er zijn ondertussen al 255 miljoen mensen die gebruik maken van PayPal bij online betalingen. Ook zijn er al 22 miljoen bedrijven die dit als betaalmethode accepteren. Naast het doen van betalingen online kunt u er ook geld mee overmaken naar iemand anders. Dit is een handige optie als u snel het geld wilt versturen. Er is namelijk geen wachttijd zoals bij een bankoverschrijving.

Wat vinden wij van PayPal?

PayPal is veilig voor brokers te gebruiken. Wij hebben positieve Paypal ervaringen als het aankomt op storten bij brokers. U kunt uw betaling eenvoudig en snel doen. U heeft enkel uw wachtwoord en e-mailadres nodig. Vooral handig als u onderweg een snelle aankoop wilt betalen. PayPal brokers die u op deze pagina terugvindt zijn stuk voor stuk betrouwbaar. PayPal is veilig voor u als gebruiker. Uw aankopen zijn beschermd. En ook de website van de betaalprovider is beschermt. Zo maken zij gebruik van de SSL technologie maar ook is er een 24/7 preventie fraude team. Dit team controleert alle transacties en aankopen op veiligheid en betrouwbaarheid.
Gaat u een broker betalen met PayPal dan kunt u kiezen met welke bankrekening. U heeft namelijk de mogelijkheid om meerdere bankrekeningen te koppelen aan uw account. Laat u geld uitbetalen dan kan de broker die ook makkelijk en snel doen naar uw account. U hoeft niet lang op uw geld te wachten vaak ontvangt u het binnen een dag. Wij raden aan een account te openen en deze betaalmethode als optie voor betalingen toe te voegen. Vooral voor de traders die veel onderweg zijn is dit een perfecte methode.

FAQ - veelgestelde vragen

Er zijn op dit moment nog niet heel veel brokers die PayPal accepteren als betaalmethode. Wij kunnen garanderen dat de broker die het accepteren volledig te vertrouwen zijn. Onze top 3 PayPal brokers:

 • Plus500
 • eToro
 • XTB

Lees onze pagina over betalen met PayPal bij online brokers voor meer informatie over de beste PayPal brokers.

Ja, PayPal is 100% betrouwbaar om te gebruiken bij brokers. Ze hebben een goed beveiligde website en treffen verschillende maatregelen om hun klanten te beschermen. Ook de brokers die PayPal aanbieden zijn 100% legaal en veilig. Ze hebben allemaal de juiste licenties om hun diensten te mogen aanbieden. Daarnaast treffen ook zijn vele maatregelen om uw geld goed te beschermen. U leest er alles over op onze Paypal is veilig bij brokers pagina.

Een geldopname naar PayPal duurt niet lang. Gemiddeld staat het geld binnen 24 uur op uw PayPal account. Dit is één van de voordelen van geld storten met PayPal: het is een erg snelle betaalmethode. Vanaf uw PayPal account kunt u het elders storten of terugboeken naar uw bankrekening. Deze tijd kan per broker verschillen.

Ja, u kunt bij verschillende brokers betalen met PayPal. Bij deze brokers kunt u aandelen kopen of de aandelen als CFD’s kopen. De mogelijkheid om te handelen in aandelen met PayPal is er dus zeker. Kijkt u per PayPal broker wat zij u te bieden hebben.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vVTVTVTVv~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~